free web hit counter Skocz do zawartości

tdbok90

Members
  • Liczba zawartości

    2
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutral

O tdbok90

  1. Ja zauważyłem pewnie zmiany: na minus: chwilowy ból sutków, coraz mniej energii i chęci do pracy i po pracy do robienia czegokolwiek. Nie potrafię się przemóc do uczenia nowych rzeczy. Podczas dobrego dnia byłem mega produktywny i porafiłem robić kilka rzeczy, ogólnie większa energia do wszystkiego. Teraz leń konkret. Z erekcją nie mam problemów, chociaż czuję, że penis twardy, ale nie aż tak na maxa jak kiedyś. Libido trochę mniejsze, bo nie atakuje non stop swojej dziewczyny jak wcześniej. na plus: przestałem miewać migreny, nie łykam już tabletek na bół głowy. Często kładąc się spać czułem, że pogoda się zmiena i rano będzię bół głowy. Po alkoholu również nie boli mnie głowa. Przetestowane po weselu i grilu. Kiedyś zdarzało się, że po wypiciu czasami 3 piw, następnego dnia bołała mnie strasznie głowa i nie byłem w stanie funkcjonować. Jestem też mniej nerwowy i chyba mniej odczuwam stres.
  2. Witam, zapisałem się do lekarza zajmującego się leczeniem łysienia androgenowego. Mój wiek to 32 lata, pojawiły się zakola oraz przerzedzenie z tyłu włosów. Wyszło na badaniu trichoskopii łysienie androgenowe. Poniżej zdjęcia przed badaniami: Przepisane leki to: Nezyr 1 * tabl. Minoksidil 1 * tabl. (0.5mg) Alocutan 3-4 * w tygodniu Clobex (szampon) 2-3 * w tyg. 5 min na głowie Przed zaczęciem brania leków trafiłem na nasze forum i poradę, że powinienem zrobić badanie przed startem. Obecnie kuracja trwa 3 tygodnie. Za ponad 2 miesiące mam się pojawić na wizycie kontrolnej z badaniem AST aLT bl. całk. morfologia. Wynik badań przed rozpoczęciem kuracji: Badanie estriadol 23,80 pq/ml 11,30 - 43,20 prolaktyna 228 mIU/l 86 - 324 testosteron wolny 7,20 pg/ml 9,10 - 32,20 DHT 196,30 pg/ml 143,00 - 842,00 TSH 0,757 uIU/ml 0,270 - 4,200 FT4 1,23 ng/dl 0,93 - 1,70 dhea-so4 195,00 mikro gram/dl 160,0 - 449,0 testosteron 329 ng/dl 249,00 - 836,00 Kortyzol 9,75 mikro gram/dl 4,82 - 19,5 Proszę doradźcie: 1. czy powinienem to dalej brać jeśli mam tak niski testosteron wolny, a dht w normie ? 2. może powinienem iść jeszcze raz pójść do lekarza tego/innego ? Czytałem na forum, że najpierw powinienem zadbać o normalny poziom hormonów. Proszę o pomoc bardziej doświadczonych kolegów.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...