mich4725 0 Napisano 7 Lipca 2019 Jest gdzieś naprawdę napisane, że limit to 3-miesięczny zapas leków, bo nigdzie nie widzę? Teraz to Ty już nic z leków nie możesz sobie sprowadzać do Polsszki, a jedynie możesz osobiście przewozić przez granicę (mieć przy sobie) leki w ilości odpowiadającej trzymiesięcznemu zapasowi.No ok, ale weszła ta zmiana intepretacji już w 2016 - http://www.lodz.adwokatura.pl/dla-adwok ... zagranicy/a dotychczas (dwa razy) mi się "udawało" bez żadnych problemów otrzymać przesyłki, więc no chyba spróbuję ponownie. Cóż, w najgorszym przypadku, stracę najwyżej hajs i wtedy się będę martwić. Na tą chwilę nie mam jak inaczej załatwić sobie fina - tym bardziej po takiej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mich4725 0 Napisano 1 Sierpnia 2019 Potwierdzam, że do mnie zamówienie przyszło z IHP kolejny raz bez jakichkolwiek problemów, w 2 tygodnie od wysłania Więc nadal polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lion2 0 Napisano 10 Marca 2021 W dniu 6.07.2019 o 21:25, wonski napisał: [*]Więcej PIS-u, kościoła, i prawicy Ja nie wiem czy to PiS. W PL zawsze tak było. Myślę, że gros ludzi żyje jeszcze mentalnie w głębokiej komunie, gdzie państwo mówiło co jest dla ludzi dobre, a co nie. Więc często przyklaskują takiemu kitowi. Inna sprawa, że często u nas są dwie przyczyny: - wersja dla frajerów - chodzi o dobro ludzi. - wersja prawdziwa - chodzi o to co zawsze, gdy nie wiadomo o co chodzi Teraz np Naczelna Rada Aptekarska chce zakazać zabiegów gabinetom kosmetyczny. Znowu: - wersja dla frajerów - przypomnieli sobie o dobru pacjentów. - wersja dla ludzi myślących - rynek zabiegów kosmetycznych rok w rok rośnie i ludzie wydają na to coraz więcej pieniędzy, obok których nikt nie przejdzie obojętnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kawaguchi 0 Napisano 26 Sierpnia Czy nie ma już wysyłki do Polski? Sprawdzałem i nie można wybrać Polski... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach