Members wooofer Napisano 8 Lipca 2015 Members Napisano 8 Lipca 2015 Więc jaki szampon ostatecznie polecacie do użytku codziennego - biorąc pod uwagę tylko rynek Polski Cytuj
Members ziom1990 Napisano 8 Lipca 2015 Members Napisano 8 Lipca 2015 Sprawdz ogłoszenie Liona w dziale " kupię sprzedam " Cytuj
Gość Napisano 16 Lipca 2015 Napisano 16 Lipca 2015 Kasia.m i Zoska 555 nie słyszałyscie,że naganianie na szampony i usługi fryzjerskie przyciagą potencjalnych gwałcicieli? To forum roi się od ludzi z podwyższonym teściem - może zaatakujcie na wizazu.pl lub szafiarce - bedzie bezpieczniej. Cytuj
Members jack_carver Napisano 17 Lipca 2015 Members Napisano 17 Lipca 2015 Antkowi nawet octan nie pomaga, uwazajcie dziewczyny Cytuj .
Members Tori Napisano 20 Lipca 2015 Members Napisano 20 Lipca 2015 Na co dzień Head&Shoulders, od DX2 mężowi zrobił się łupież. Nie polecam Cytuj
Members oddie Napisano 5 Listopada 2015 Members Napisano 5 Listopada 2015 (edytowane) Cześć.Mój pierwszy wpis, ale podzielę się moimi preferencjami, bo może komuś przyda się ta informacja.Miałem robioną mezoporację bezigłową (kompletna strata pieniędzy) ale w klinice dowiedziałem się o szamponie który nie został tutaj wymieniony a mi bardzo odpowiada.DAVINES ENERGIZING. Szampon przeciw wypadaniu włosów. Ma bardzo fajny zapach (eukaliptusowy. fajny dla mnie, bo pamiętam ze komuś z grona moich znajomych zupełnie nie odpowiadał. Wiec to kwesta indywidualna, ale mi odpowiada bardzo). Co najważniejsze moim zdaniem, szampon jest naturalny i nie obciąża włosów. Czy włosy po nim odrastają? Nie. Ale to tylko szampon. Czy powstrzymuje wypadanie? Wydaje mi się że coś w tym jest bo jak mi się skończył i przez kilkanaście dni myłem komercyjnym to wyraźnie gubiłem ich więcej. Teraz też mi się skończył i sytuacja się powtarza. Jedno z pewnością mogę na swoim przykładzie stwierdzić, po umyciu czuje się że włosy są odświeżone. Trochę trudno dostępny. Można go kupić w wybranych salonach. W moim mieście nie spotkałem nigdzie. Ale w internecie można go znaleźć bez problemu. No i w tej klinice gdzie miałem robiony zabieg. Nie podaję żadnego adresu bo nie chce robić nikomu reklamy. Kosztuje 80-90 zł/. Mi wystarcza na długo bo mam mało włosów:( i krótkie. I jeszcze jedno. Myję włosy codziennie. Czasami 2x dziennie.Pozdrawiam Edytowane 6 Listopada 2015 przez Gość Cytuj
Members Mumacz Napisano 26 Stycznia 2017 Members Napisano 26 Stycznia 2017 Ja uzywam na codzien balsamu myjacego do wlosow polskiej firmy z Rzeszowa. Balsam jest bez slsow http://sylveco.pl/produkt/balsam-myjacy ... -betulina/ Cytuj
Members desper Napisano 2 Lutego 2017 Members Napisano 2 Lutego 2017 ja uzywam ten : https://www.doz.pl/apteka/p63393-Allerc ... acy_200_mlmoglby sie ktos wypowiedziec na temat skladu ? mialem podrazniona skore i czerwone miejsca na skorzy glowy. uzywam go co drugi dzien i jest gitara.z ciekawosci poznam Wasza opinie o skladzie. Cytuj
Members Merida Napisano 19 Lipca 2017 Members Napisano 19 Lipca 2017 Do użytku codziennego powinien być delikatny szampon, bez parabenów lub innych szkodliwych substancji (konserwanty, SLS, SLS, lanolina, parafina). Czasami ludzie wydają fortunę na wcierki itp., a całkiem lekceważą ten "szczegół" Cytuj
Members serwus22 Napisano 6 Listopada 2017 Members Napisano 6 Listopada 2017 ja używam żeli pod prysznic do Ciała i włosów. Ale po rozmowie z lekarzem zacznę stosować szampon specjalnie do włosów. Warto wybrać dobry który poprawi kondycję włosów. Cytuj
Members matt3045 Napisano 30 Grudnia 2017 Members Napisano 30 Grudnia 2017 GROWME firmy WATERMANS (UK), spotkal sie ktos moze, stosowal, pomijajac ‘naturalny DHT blocker’ sklad calkiem ciekawy.. https://watermanshair.com/pages/how-doe ... ampoo-work Cytuj
Members valery Napisano 20 Lutego 2020 Members Napisano 20 Lutego 2020 Podobno ten też jest spoko:http://www.beardrust.pl/masveri-shampoo/ Cytuj
Members Razor17111 Napisano 17 Grudnia 2024 Members Napisano 17 Grudnia 2024 (edytowane) W odświeżeniu tematu, moze ktos coś poleci na sianowate, zminiaturyzowane włoski? Widzę, że po ru i minoxie myje codziennie wlosy, ale chyba dla lepszego wyglądu coraz częściej myje je dwa razy dziennie. Ogólnie wlosy na koniec dnia przed myciem wyglądają okej, ale w ciągu dnia są takie sianowate. Do stylizacji stosowałem puder, ale przestałem go stosować bo wysusza wlosy. Zatem, co do mycia włosów oraz co do ich stylizacji? Po każdym myciu stosuje tonik Reuzela. Unosi wlosy, polepsza ich jakość ale może jezcze cos warto byłoby stosować lub należałoby zmienić w ich codziennej pielęgnacji, stylizacji. Edytowane 17 Grudnia 2024 przez Razor17111 Cytuj
Members ajo000 Napisano 17 Grudnia 2024 Members Napisano 17 Grudnia 2024 2 godziny temu, Razor17111 napisał: W odświeżeniu tematu, moze ktos coś poleci na sianowate, zminiaturyzowane włoski? Widzę, że po ru i minoxie myje codziennie wlosy, ale chyba dla lepszego wyglądu coraz częściej myje je dwa razy dziennie. Ogólnie wlosy na koniec dnia przed myciem wyglądają okej, ale w ciągu dnia są takie sianowate. Do stylizacji stosowałem puder, ale przestałem go stosować bo wysusza wlosy. Zatem, co do mycia włosów oraz co do ich stylizacji? Po każdym myciu stosuje tonik Reuzela. Unosi wlosy, polepsza ich jakość ale może jezcze cos warto byłoby stosować lub należałoby zmienić w ich codziennej pielęgnacji, stylizacji. Może spróbuj łagodniejszego szamponu nawilżającego i po każdym myciu zastosuj lekką odżywkę, by włosy nie były suche. Do stylizacji zamiast pudru użyj delikatnego kremu lub lekkiej pasty, które nie będą przesuszać. Dodatkowo warto ograniczyć mycie do raz dziennie, bo częstsze może nasilać efekt sianowatości. Cytuj
Members Razor17111 Napisano 17 Grudnia 2024 Members Napisano 17 Grudnia 2024 Minoxa stosuje dwa razy dziennie. Ru wieczorem po myciu. Te dwa środki sklejają wlosy ze po prostu mam tego dosyć. Mam wrażenie że i te środki również wysuszają wlosy. Ze skórą, skalpem nie ma żadnego problemu. Cytuj
Members wkat Napisano 16 Stycznia Members Napisano 16 Stycznia Od siebie polecam Psorisel. Psorisel zawiera składniki nawilżające i regenerujące, takie jak mocznik i ekstrakty roślinne, które pomagają łagodzić podrażnienia i redukować łuszczenie. Działa też przeciwzapalnie, dzięki czemu zmniejsza zaczerwienienia. U mnie efekty pojawiły się już po kilku myciach, szczególnie jeśli chodzi o zmniejszenie swędzenia. Polecam zajrzeć tutaj po więcej informacji: https://www.drmaxdrogeria.pl/verdelab-psorisel-shampoo-szampon-na-luszczyce-skory-glowy-200-ml Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi