Clinics BHR Clinic Napisano 21 Października 2020 Clinics Napisano 21 Października 2020 Poniżej pzedstawiamy rezultat i krótki opis zabiegu pzez pacjenta któy pzeszed zabie na 4300 gaftów metodą FUE. „Wybrałem doktora Bisangę, ponieważ zawsze byłem fanem jego naturalnie wyglądających linii włosów i, co ważniejsze, etycznego podejścia do planowania długoterminowego. Dni zabiegu były długie, ale od początku do końca mijały gładko. Dr Bisanga sfinalizował projekt mojej linii włosów rano po dyskusji na temat tego, że mogę nie tolerować przyjmowania finasterydu. W związku z tym narysowano względnie konserwatywną linię włosów i planowano użyć około 4000 przeszczepów, aby uzyskać lepszą oprawę mojej twarzy i wypełnić ją z powrotem w połowie skóry głowy, pozostawiając część, w której były już włosy i pokryć obszar korony. Zapytałem o gęstość dawców i uważam, że była powyżej średniej przy 80+ przeszczepach na cm kwadratowy. Według doktora Bisangi mam w sumie około 8000 jednostek pęcherzykowych Fue, więc w razie potrzeby mam tochę rezewy na pzyszłość. Pacjent zgodził się na udostępnienie zdjęć całej twazy. Użyte grafty:- 1 włosowe FUs 6792 włosowe FUs 23123 włosowe FUs 16004 włosowe FUs 709 Porównanie Zdjęcia przed zabiegiem Zabieg Obszar dawczy po zabiegu 3 miesiące 11.5 Miesięcy Cytuj Jan Konsultant BHR Clinic jan@bhrclinics.com https://www.youtube.com/c/bhrclinic
Members atom Napisano 6 Grudnia 2020 Members Napisano 6 Grudnia 2020 Czy ten przypadek to jeden z lepszych jakie udaje sie uzyskac czy cos normalnego? wyszlo calkiem ladnie. Jaka cena i dlaczego tak drogo ? ☺️ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi