Members JacekBHR Napisano 24 Listopada 2021 Members Napisano 24 Listopada 2021 Cel zabigu:- Zapełnić ubytki i odnowić linię włosów. Wiek pacjenta:- 38 Przyjmowane leki:- Minoxidil Notka od pacjenta:- Rezultaty zabiegu przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Jestem przeszczęśliwy! Moja linia włosów jest teraz wyraźniejsza niż kiedykolwiek, nawet w liceum nie miałem takich włosów. Czuję również, że moje włosy są znów mocne. Fakt, że moje otoczenie nie zauważyło nawet, że dokonałem zabiegu, sprawia mi podwójną satysfakcję. Profesjonalne podejście od początk do końca. Od wywiadu z lekarzem, przez zameldowanie się w klinice, zabieg, aż po opiekę pozabiegową. Być może nie jest to najtańsza klinika, ale rezultaty widoczne są gołym okiem. Widzę sporą różnicę w jakości wśród moich przyjaciół, którzy również poddali się zabiegowi transplantacji. Graft po grafcie: 1: 458 2: 975 3: 842 Total: 2275 FUE Poniżej rezultaty transplantacji: Przed zabiegiem: Umiejscowianie Dawca: 1 Miesiąc 3 Miesiące 6 Miesięcy 12 Miesięcy Porównanie Cytuj Jacek - BHR Konsultant jacek@bhrclinic.com https://www.facebook.com/BHRPOLAND
Rekomendowane odpowiedzi