Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam jestem nowy na forum zatem postanowie się podzielić moja Historia Łysienia 👋

Moje problemy z lysieniem zaczęły się dość wcześnie już w szkole średniej z czasem się pogłębiało 😕 Wiadomo do jakiegos czasu wystarczyło te włosy układać na zaczeske tona lakieru i jakoś się to wszystko trzymało kupy chyba że wiatr mocno zawiał to się człowiek musiał plecami odwracać żeby broń boże włosów nie rozwaliło 😂 No ale w wieku 26 lat łysienie zaczęło znacznie postępować i już dość śmiesznie to wyglądało 🙃 skutkowało to zaniżoną samoocena a wiadomo ze jak się dobrze czujemy w swoim ciele to żyje się łatwiej 😊 A no już nie wspomnę że bez włosów wyglądałem fatalnie co i skutkowało samotnością wiadomo o co chodzi ;)

No i w koncu zapadla decyzja żeby poszukać klinki która przeszczepi mi włosy jeżeli chodzi o mnie głównie kierowałem się cenna czyli kierunek wiadomy że Turcja przy wyborze sugerowałem się Polskimi kanałami na YouTube które relacjonowały wyjazdy do takowych klinik akurat się złożyło że pan z jednego kanału był również z tego samego miasta co ja zatem mogłem się przyjrzeć z bliska co ma na głowie 😁

Ilość graftow 3200

Klinika Aestepool

Cel rekonstrukcja lini czołowej, zagęszczenie korony , zagęszczenie środka głowy 

Suplementacja, wcierki, szampon

Szampon Polaris NR02

Alocutan forte Minoxidil 5% + Tropical Finasteride 0.05 na 60ml minoxidil 

Wcierka od Glovis

Biotyna 10mg

Salw Palmetto

Witamina B kompleks

Witamina C 1000mg

Jakie mam odczucia po przeszczepie postaram się wam w skrócie to jakoś opisać

1-3 miesiąc chyba najgorszy moim najlepszym przyjacielem została czapka 😆 okres brzydkiego kaczątka bardzo niewygodny dużo obaw czy coś wyrośnie ogólnie schiza że lipa będzie

4-6 miesiąc myślę że dla mnie najbardziej przełomowy zaobserwowalem największy wzrost włosów plus znacznie sciemnialy zaczęło pojawiać się dużo przyjemnych dla ucha komentarzy 😁

6-10 miesiąc już tylko lepiej wlosy robią się grubsze gestnieja świetnie się układają plus dobre cięcie u barbera daje fajne efekty 

Jeżeli chodzi o strefę biorcza są lekkie blizny prawie niewidoczne 

Podsumowując same zalety większą pewność siebie większe powodzenie u kobiet nawet udało mi się kogoś poznać 😁 sam przeszczep wywołał pozytywną reakcje łańcuchową bardziej na pewno dbam o zdrowie rzuciłem papierosy po 6 latach palenia bo wiadomo ze szkodzą na włosy o czym wcześniej nie miałem pojęcia 😅 Polecam rzucić przed zabiegiem 👏

Wrzucę swoje fotki jak wyglądałem wcześniej jak dzisiaj ☺

IMG_20220316_225149.jpg

Screenshot_2022-03-16-22-53-02-875_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2022-03-16-22-53-11-953_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2022-03-16-22-49-06-546_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2022-03-16-22-48-57-542_com.miui.gallery.jpg

IMG_20220316_225112.jpg

Screenshot_2022-03-16-22-49-21-871_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2022-03-16-22-47-35-643_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2022-03-16-22-54-05-983_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2022-03-16-22-48-45-821_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2022-03-16-23-04-43-300_com.miui.gallery.jpg

• Members
Napisano

No na pewno ktos uwierzy. Nagle wlecialo dwoch nowych uzytkownikow i onanizuja sie nad jedna i ta sama klinika... eh

Nie twierdzę ze tam robia zle ale ewidetnie reklama.

• Members
Napisano

Jeżeli robota jest dobrze zrobiona to dlaczego mam nie wymienić kliniki w moim poście? Jeżeli miałbym źle doświadczenie to też bym o tym wspomniał 

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • Members
Napisano

Ten efekt Kacper, może zawdzięczać w dużej mierze swoim podejściem. Rzucił palenie, wdrożał wszystkie wskazówki a efekt jak widać poniżej: 

Jeszcze raz gratulujemy efektu , bo to także Twoja zasługa :)

• Like 1

Konsultant Aestepool Clinic

info@aestepoolclinic.pl

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...