Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano (edytowane)

Gratulacje zabiegu u dr. Zareva, na pewno będzie zajebiście.

Tutaj macie przed i po 11,941 graftów u Zareva, to jest aż nieprawdopodobne co on robi. 

spacer.png

Zarev1.jpeg

zarev2.png

Edytowane przez Nikola91
  • Like 1
  • Members
Napisano
30 minut temu, Nikola91 napisał:

Gratulacje zabiegu u dr. Zareva, na pewno będzie zajebiście.

Tutaj macie przed i po 11,941 graftów u Zareva, to jest aż nieprawdopodobne co on robi. 

spacer.png

Zarev1.jpeg

zarev2.png

Zarev po prostu prześcignął technologicznie wszystkich innych chirurgów na świecie. Brzmi nieprawdopodobnie, ale to prawda :D

• Members
Napisano (edytowane)
5 minut temu, looksmatters napisał:

Zarev po prostu prześcignął technologicznie wszystkich innych chirurgów na świecie. Brzmi nieprawdopodobnie, ale to prawda :D

Za pól roku będziesz odpicowany na głowie jak ksiądz na święcenie, tylko o forum nie zapomnij, bo każdy czeka na rezultat końcowy, z fartem.

200 k no cena wyjebana, oby Ci to na głowie zostało brachu. :)

Zastanawiam się jak on pobiera 11k graftów, a inne farfocle po pobraniu 3k piszą, że zostało poniżej 2 k Hmmm

Edytowane przez Nikola91
  • Members
Napisano (edytowane)
Godzinę temu, Nikola91 napisał:

Zastanawiam się jak on pobiera 11k graftów, a inne farfocle po pobraniu 3k piszą, że zostało poniżej 2 k Hmmm

1. Pobiera z większego obszaru

2. Robi mniejsze blizny, dzięki zastosowaniu ulepszanego przez lata ekstraktora AVA (vacuum-assisted extraction).

3. Szczegółowa analiza matematyczna donoru i strefy biorczej, mierzy FU/cm2 w wielu strefach na głowie. 

4. Ekstrakcji dokonuje w 100% sam.  Zapierdziela przez 4-5 h. 

Edytowane przez looksmatters
  • Like 1
  • 1 month later...
  • Members
Napisano

@harrybobo u mnie git, fina z minoxem trzymają to co było na bani, przeszczepione wyrosły jak trzeba, zgodę im w sumie dałem za free bo byłem zadowolony z roboty, ale nie widziałem żeby mnie gdzieś wrzucali, gdzie mnie widziałeś?

IMG_1182.thumb.png.6efa6731dcca2df52d8ee951daf68867.png

• EugeneInformatique changed the title to Eugenix Clinic 3514 grafts (including 720 to the temples) - 3/05/2022