smutny12 33 Napisano 28 Kwietnia No i strefa dawcza została zakreślona bardzo mała, gęstość nie została zmierzona w dniu zabiegu ani z przodu ani z tyłu bo nie wpisali tych danych na kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacjent0 37 Napisano 28 Kwietnia Oj panie turkowski... może czas przebranżowić się, skoro coraz więcej osób jest niezadowolonych i to widać nie tylko na tym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
looksmatters 59 Napisano 28 Kwietnia Godzinę temu, pacjent0 napisał: Oj panie turkowski... może czas przebranżowić się, skoro coraz więcej osób jest niezadowolonych i to widać nie tylko na tym forum. a gdzie jeszcze widać poza opiniami google? Cytuj Mój przeszczep włosów w Indiach : https://pokonajlysienie.com/topic/4251-klinika-eugenix-3514-graftów-w-tym-720-na-skronie-3052022r/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacjent0 37 Napisano 28 Kwietnia (edytowane) Zobacz opinie o turkowskim na znany lekarz, imo to inne osoby niż na opiniach google. A to co doktor wrzuca ostatnio na insta ciężko skomentować, efekt poniżej najniższych oczekiwań i jeszcze się tym chwali, oczywiście zaczeska do tyłu żeby nie było widać niskiej gęstości. Zaskoczeniem nie będzie też, że nieprzychylne komentarze pod filmami na YT utrzymują się max 5 mim, czasem da się coś ustrzelić i widać że znikają. https://www.instagram.com/p/CrdyLsFo02e/ Edytowane 28 Kwietnia przez pacjent0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacjent0 37 Napisano 28 Kwietnia Tego komentarza już nie ma 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smutny12 33 Napisano 28 Kwietnia (edytowane) Ja nie chce się już więcej wypowiadać na temat pana Turkowskiego, ale widać, że jest to po prostu jego podejście - uciąć jakiekolwiek słowa krytyki bo się jej nie toleruje. Jak na konsultacji powiedziałem bardzo delikatnie, że "słabo to wygląda" licząc że doktor przyzna mi rację i powie coś w stylu "no tak, mogło by być gęściej po 6 miesiącach, ale poczekajmy i najwyżej zagęścimy." Jednak doktor bardzo się oburzył na moje stwierdzanie, fakt miałem nie najlepszy humor po 2h czekania na wizytę ale doktor mógł mi go bardzo łatwo poprawić pokazując, że nie jestem jedyną osobą której się nie podoba obecna sytuacja . Potem zaczął mówić, że no poprawka tak ale to zwykle za dopłatą bo zespół, leki i narzędzia swoje kosztują i zaczął rzucać jakieś kwoty - teraz już nie pamiętam dokładnych ale było to coś koło 5-7 tysięcy i w bardzo rzadkich przypadkach być może za darmo (no ale nie wiem tutaj musiał bo chyba nic nie wyrosnąć podejrzewam, skoro doktor zaczął mówić mi o kwotach to raczej nie byłem tym przypadkiem któremu by to zaproponował). Wprawiło mnie to w osłupienie bo nie wiem jak to się ma do filmików w których doktor mówi cytując: "Mamy swoistą rękojmię pracy" "Charakteryzujemy się tym, że podczas takiego zabiegu 97% włosów zostaje skutecznie przeczepionych i z nich wyrastają włosy. Dajemy pacjentom gwarancję na taki zabieg". - No ja nie dostałem jak widać, nic na piśmie nie mam a doktor powiedział "nie czytał pan umowy, przecież może nic nie wyrosnąć?"😀. No i ok, szanuję jak ktoś tak od razu stawia sprawę bo jest wobec mnie uczciwy, ale jak oglądam 2 filmy promocyjne w których mówi co innego, na konsultacji ani przed zabiegiem nie informuję mnie o tym werbalnie, tylko daje jakieś oświadczenie w nerwach przed zabiegiem do podpisania a potem się nim zasłania to nie czuję się potraktowany w porządku. "Należy też pamiętać, że jeżeli chodzi o jakąkolwiek rękojmie czy jakiekolwiek roszczenia u pacjenta który miał wykonany zabieg (w Turcji) jest bardzo wątpliwa" - być może tu wcale nie chodzi doktorowi o roszczenia pacjenta względem kliniki tylko na odwrót? Edytowane 28 Kwietnia przez smutny12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacjent0 37 Napisano 28 Kwietnia (edytowane) otco ≠ rękojmia. Ja ani nikt inny kogo znam, nie doświadczył czegoś takiego w tej klinice. Pan doktor jest zbyt dumny aby przyznać się do błędu. Edytowane 28 Kwietnia przez pacjent0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepas 3 Napisano 7 Maja Witam, Panowie ja również zostalem oszukany i wykorzystany, potraktowany jak przedmiot przez doktora Turkowskiego. Jestem po 3 zabiegach, 1 u niego i 2 w Turcji wykonanych tą sama metoda które bardzo ładnie się przyjęły. Będę podejmował kroki prawne jak tylko polepszy się moją sytuacja finansowa ponieważ planuje kolejny zabieg bo u mnie ubytki włosów byly na całej głowie. Co myślicie żeby połączyć siły i walczyć wspólnie o sprawiedliwość w sądzie? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacjent0 37 Napisano 7 Maja Priv, mamy grupę poszkodowanych przez otco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kebab 16 Napisano 9 Maja Skoro jest tyle osóbn niezadowolonych to dlaczego nie napiszecie mu złych komenatrzy na znanym lekarzu? przecież tam najwiecej osób czyta tego typu opinie, więc jazda pisać mu co myślicie o jego pracy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach