Clinics BHR Clinic Napisano 25 Stycznia 2023 Clinics Napisano 25 Stycznia 2023 Poddając się zabiegowi, pacjent chciał zaadresować go recesji na linii włosów o przodzie głowy. Pacjent posiada cienkie włosy oraz dużo jedno- i dwuwłosych graftów, co jest typową charakterystyką w obszarze dawczyń u tego typu włosów. Pacjent niestety nie przyjmował żadnych leków mających zahamować łysienie, ale zalecono mu rozpoczęcie leczenia pooperacyjnego i od tego czasu przyjmuje doustnie minoksydyl. Pacjent jest bardzo zadowolony ze zmiany, jaką przyniósł ten przeszczep włosów i powiedział, że przekracza to jego oczekiwania, dlatego chętnie się tym podzielił. Ogromne podziękowania dla niego za udokumentowanie swojego zabiegu. Użyte grafty: 1 włosowe - 421 2 włosowe - 1295 3 włosowe - 1025 4 włosowe - 59 TOTAL: 2800/ średnio 2.2 włosa / graft Przed zabiegiem: Zabieg: 10 dni: 8 tygodni: 3 miesiące: 6 miesięcy: 13 miesięcy: Cytuj Jan Konsultant BHR Clinic jan@bhrclinics.com https://www.youtube.com/c/bhrclinic
Members tommek86 Napisano 26 Stycznia 2023 Members Napisano 26 Stycznia 2023 Witam, jakiś dawkę minoksydilu w tabletkach pacjent przyjmuje? Czy lek jest dostępny na polskim rynku? Czy przyjmowanie minoksydilu bez finasterydu jest bezpieczne dla włosów? Cytuj
Members Antydonor Napisano 29 Stycznia 2023 Members Napisano 29 Stycznia 2023 W BHR nie ma lipy👍,zawsze udane zabiegi. Cytuj
Clinics BHR Clinic Napisano 29 Stycznia 2023 Autor Clinics Napisano 29 Stycznia 2023 W dniu 26.01.2023 o 01:32, tommek86 napisał: Witam, jakiś dawkę minoksydilu w tabletkach pacjent przyjmuje? Czy lek jest dostępny na polskim rynku? Czy przyjmowanie minoksydilu bez finasterydu jest bezpieczne dla włosów? Pacjent przyjmuje 5 mg Minoxidilu dziennie. Lek ten robiony jest przez apteki na zamowienie. Nie jestem pewien czy jakaś apteka robi go w Polsce ale podejrzewam że powinna. W razie co służę kontaktem do kliniki w Brukseli która produkuje tabletki z Minoxidilem i wysyła błyskawicznie do Polski. Lek ten z powodzeniem może być stosowany samodzielnie. Cytuj Jan Konsultant BHR Clinic jan@bhrclinics.com https://www.youtube.com/c/bhrclinic
Clinics BHR Clinic Napisano 31 Stycznia 2023 Autor Clinics Napisano 31 Stycznia 2023 Cytuj Jan Konsultant BHR Clinic jan@bhrclinics.com https://www.youtube.com/c/bhrclinic
Members dxd017 Napisano 31 Stycznia 2023 Members Napisano 31 Stycznia 2023 W dniu 26.01.2023 o 10:32, tommek86 napisał: Witam, jakiś dawkę minoksydilu w tabletkach pacjent przyjmuje? Czy lek jest dostępny na polskim rynku? Czy przyjmowanie minoksydilu bez finasterydu jest bezpieczne dla włosów? Jest dostępny w Polsce, mi dermatolog przepisał i powiedział że apteka przygotuje je dla mnie Cytuj
Members wylysialek Napisano 1 Lutego 2023 Members Napisano 1 Lutego 2023 W dniu 29.01.2023 o 20:59, BHR Clinic napisał: Pacjent przyjmuje 5 mg Minoxidilu dziennie. Lek ten robiony jest przez apteki na zamowienie. Nie jestem pewien czy jakaś apteka robi go w Polsce ale podejrzewam że powinna. W razie co służę kontaktem do kliniki w Brukseli która produkuje tabletki z Minoxidilem i wysyła błyskawicznie do Polski. Lek ten z powodzeniem może być stosowany samodzielnie. Jaki byłby koszt? Cytuj
Members wylysialek Napisano 1 Lutego 2023 Members Napisano 1 Lutego 2023 15 godzin temu, dxd017 napisał: Jest dostępny w Polsce, mi dermatolog przepisał i powiedział że apteka przygotuje je dla mnie W jakim mieście przyjmuje ten dermatolog i czy ewentualnie prowadzi konsultacje online? A może wie ktoś czy dermatolodzy ogólnie to przepisują, bo obawiam się, że pójdę do pierwszego lepszego i mnie zbędzie. Cytuj
Members DiegoRomani Napisano 1 Lutego 2023 Members Napisano 1 Lutego 2023 15 godzin temu, dxd017 napisał: Jest dostępny w Polsce, mi dermatolog przepisał i powiedział że apteka przygotuje je dla mnie Też mnie ciekawi - jaką masz dawkę i jaki koszt? Cytuj
Clinics BHR Clinic Napisano 1 Lutego 2023 Autor Clinics Napisano 1 Lutego 2023 9 godzin temu, wylysialek napisał: Jaki byłby koszt? 100 tabletek czyli zapas na 3 miesiące kosztuje 40 Euro. Cytuj Jan Konsultant BHR Clinic jan@bhrclinics.com https://www.youtube.com/c/bhrclinic
Members looksmatters Napisano 2 Lutego 2023 Members Napisano 2 Lutego 2023 W dniu 31.01.2023 o 22:15, dxd017 napisał: Jest dostępny w Polsce, mi dermatolog przepisał i powiedział że apteka przygotuje je dla mnie a jaką dawkę przepisał CI dermatolog? Moja dermatolog powiedziała, że taki minoxidil w proszku, który wkładają następnie do kapsułki, to apteka może mi przygotować, ale o stężeniu 0,1 mg . A takie 2.5mg albo 5mg, to ona mi nie wypisze recepty 😅 Cytuj Mój przeszczep włosów w Indiach : https://pokonajlysienie.com/topic/4251-klinika-eugenix-3514-graftów-w-tym-720-na-skronie-3052022r/
Members dxd017 Napisano 3 Lutego 2023 Members Napisano 3 Lutego 2023 W dniu 2.02.2023 o 15:20, looksmatters napisał: a jaką dawkę przepisał CI dermatolog? Moja dermatolog powiedziała, że taki minoxidil w proszku, który wkładają następnie do kapsułki, to apteka może mi przygotować, ale o stężeniu 0,1 mg . A takie 2.5mg albo 5mg, to ona mi nie wypisze recepty 😅 2mg+1mg finasteryd zmieszane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi