Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano (edytowane)

Proszę Admina o przypięcie wątku, gdyż sytuacja jest dosyć wyjątkowa ze względu na liczbę poszkodowanych.
Z racji iż nie każdy chce lub może założyć swój wątek na forum, ponieważ dostajemy sporo zgłoszeń od takich osób, zapraszam tutaj każdego kto czuje się poszkodowany.
Możecie zgłosić się w tym wątku, lub napisać na priv do mnie lub do autorów wątków z relacjami z zabiegu w otco clinic.
W wiadomościach prywatnych przekażemy dalsze instrukcje postępowania.

Edytowane przez pacjent0
  • Like 4
  • Members
Napisano

To jazda pisać mu negatywy na znamym lekarzu, tam onie nie zniakją, napiszcie mu nawet z kilku kont to go najabrdziej zaboli , bo ten pedał najwiecej zarabia na przeszczepach, bo 3/4 roboty wykonują asystentki

• Members
Napisano

Witam, proszę o info co jest planowane prawnie. 10 miesęcy temu miałem zabieg u Turkowskiego i moja sytuacja jest podobna do innych pacjentów doktora. Efekt absolutnie okropny. 

• Like 1
  • Members
Napisano

na znany lekarz nie ma sensu wrzucać opinii. Będą usuwane, bo otco płaci sporo kasy za abonament. Na Google tez z łatwością można to usunąć. 
Miałem w otco liposukcje brzucha i dopiero po 2 zabiegach korekcyjnych wyglądam jak człowiek. Totalne beztalencie. 

• Like 1
  • Members
Napisano
Godzinę temu, noideaforanick napisał:

na znany lekarz nie ma sensu wrzucać opinii. Będą usuwane, bo otco płaci sporo kasy za abonament. Na Google tez z łatwością można to usunąć. 
Miałem w otco liposukcje brzucha i dopiero po 2 zabiegach korekcyjnych wyglądam jak człowiek. Totalne beztalencie. 

Jak z ciekawości można usunąć komentarz na Google?

• Members
Napisano
58 minut temu, DiegoRomani napisał:

Jak z ciekawości można usunąć komentarz na Google?

Kupujesz taką usługę w sklepie internetowym, serio.

• Members
Napisano
Godzinę temu, pacjent0 napisał:

Kupujesz taką usługę w sklepie internetowym, serio.

Ciekawe czy google jakoś blokuje możliwość usuwania po pewnej ilości usuniętych komentarzy. Może jakoś sprawdzają czy to boty usuwają, bo ostatnie negatywne opinie o OTCO nie są usunięte. 

• Members
Napisano

ale słuchajcie, ja wam każe pisać złe opinie nie na google, chociaż też tam warto, ale przede wszystkim na znanylekarz bo tam go to najbardziej zaboli i tam zle opinie nie znikaja

• Like 1
  • Members
Napisano

Nie ma wstydu ten partacz z ot co, u mnie ma dożywotnie negatywne opinie na google, mam nadzieję że wybije komuś z głowy wizytę u tych oszustów...

• Like 1
  • Members
Napisano

Chyba wpadłem na genialny pomysł jak temu partaczowi troszkę zaszkodzić,

warto otwrzyć na instagramie konto Piotr Turkowski - nieudane operacje

I tam wklejać zdjecia z zabiegów które spierdolił

On chce byc gwiazdą i ma się za nią, lecz niestety jak zwykłym średniakiem który zachowuje sie jak gimnazjalista

i Warto tam dodawac zdjecia i opisywać swoje historie

Wtedy nieżle mu cisnienie wzrosnie jak zoabcyz xDDDDDDDD

• Like 1
  • Members
Napisano

Ma chłop shadowbana na instagramie więc mogło by się przyjąć, ale nie do końca jest to zgodne z prawem i nie chcemy w ten sposób działać.

• Members
Napisano (edytowane)
1 godzinę temu, Kebab napisał:

a ten turkowski to juz nie tylko podobno włosy zniszczył ale jeszcze piersi wielu osobą z tego co wiem 

Słyszałem o tym, są grupy na fb o operacjach plastycznych i zgadnijcie czy pan doktor jest tam polecany czy nie.

Edytowane przez pacjent0
  • Members
Napisano

W serwisie znany lekarz nie spodobało mi się kilka ostatnich opinii, postanowiłem skorzystać ze swojego prawa do ich zgłoszenia aby dowiedzieć się co sądzi o tym moderator serwisu.
3/5 zgłoszonych

zl.jpg

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano (edytowane)

Jedna opinia dodana przez panią dermatolog pracującą w otco, druga przez panią kosmetolog, a jak że by inaczej pracującą w otco.
Obie panie jak mniemam nie miały wykonywanego przeszczepu włosów.
Jeśli mamy tu dziewczyny, możecie dołączyć do grupy "Operacje plastyczne" na FB, grube rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

opii.jpg

Edytowane przez pacjent0
  • Members
Napisano

dr Katarzyna Osipowicz to partnerka (chyba nawet żona, nie wiem) Piotra Turkowskiego ...

Ten screen mógłby stać się viralowy. Oni na serio kpią sobie z klientów, smarując takie recenzje.

Tak btw, kiedyś byłem u Turkowskiego w klinice na konsultacji do drugiego przeszczepu, bo Gimper go tak zachwalał. Chciałem, żeby ktoś obiektywnie ocenił przeszczep po Przybylskim (nieudany, około 50% survial rate + shock loss). Turkowski powiedział, że nie zajmuje się takimi ocenami (może się kumplują), nalegałem, spytał zbywająco "czego Pan ode mnie oczekuje", obejrzał donor i przód po czym niechętnie rzucił "no dobrą robotę zrobił doktor".

Pokazałem mu topical dutasteryd w żelu i spytałem czy wie kto takie coś umie zrobić, to zrobił sobie fotkę leku i powiedział, że może mi przepisać minoxa w tabletkach, odmówiłem. Na koniec doliczył mi +200zł bo zadawałem "pytania z dziedziny trychologi", nie chciało mi się już z nim kłócić.

Ogólnie, pomijając tą kasę, zrobił na mnie niezbyt dobre wrażenie. Jest coś takiego, że spotyka się człowieka i intuicyjnie nie ma się do niego zaufania.

• Like 1