pacjent0 45 Napisano 12 Maja 2023 (edytowane) Proszę Admina o przypięcie wątku, gdyż sytuacja jest dosyć wyjątkowa ze względu na liczbę poszkodowanych. Z racji iż nie każdy chce lub może założyć swój wątek na forum, ponieważ dostajemy sporo zgłoszeń od takich osób, zapraszam tutaj każdego kto czuje się poszkodowany. Możecie zgłosić się w tym wątku, lub napisać na priv do mnie lub do autorów wątków z relacjami z zabiegu w otco clinic. W wiadomościach prywatnych przekażemy dalsze instrukcje postępowania. Edytowane 12 Maja 2023 przez pacjent0 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DiegoRomani 6 Napisano 13 Maja 2023 Jak to jest możliwe, że wszystkie negatywne oponie znikają z Google maps ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacjent0 45 Napisano 13 Maja 2023 Ktos płaci za usuniecie jej, wiele fikcyjnych kont zglasza daną opinię. Trzeba edytować opinie i wskoczy jako nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacjent0 45 Napisano 13 Maja 2023 Powiadomiłem wszystkich poszkodowanych , z którymi mam kontakt. Wkrótce opinie wrócą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kebab 16 Napisano 13 Maja 2023 To jazda pisać mu negatywy na znamym lekarzu, tam onie nie zniakją, napiszcie mu nawet z kilku kont to go najabrdziej zaboli , bo ten pedał najwiecej zarabia na przeszczepach, bo 3/4 roboty wykonują asystentki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrycjatkt5 1 Napisano 13 Maja 2023 Witam Prosze o kontakt priv Zostalam oszpecona przez dr Turkowskiego. Poszkodowanych po operacji piersi jest jeszcze wiecej 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszhair 1 Napisano 15 Maja 2023 Witam, proszę o info co jest planowane prawnie. 10 miesęcy temu miałem zabieg u Turkowskiego i moja sytuacja jest podobna do innych pacjentów doktora. Efekt absolutnie okropny. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DiegoRomani 6 Napisano 16 Maja 2023 Trzymam kciuki, powodzenia 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noideaforanick 1 Napisano 16 Maja 2023 na znany lekarz nie ma sensu wrzucać opinii. Będą usuwane, bo otco płaci sporo kasy za abonament. Na Google tez z łatwością można to usunąć. Miałem w otco liposukcje brzucha i dopiero po 2 zabiegach korekcyjnych wyglądam jak człowiek. Totalne beztalencie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DiegoRomani 6 Napisano 16 Maja 2023 Godzinę temu, noideaforanick napisał: na znany lekarz nie ma sensu wrzucać opinii. Będą usuwane, bo otco płaci sporo kasy za abonament. Na Google tez z łatwością można to usunąć. Miałem w otco liposukcje brzucha i dopiero po 2 zabiegach korekcyjnych wyglądam jak człowiek. Totalne beztalencie. Jak z ciekawości można usunąć komentarz na Google? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacjent0 45 Napisano 16 Maja 2023 58 minut temu, DiegoRomani napisał: Jak z ciekawości można usunąć komentarz na Google? Kupujesz taką usługę w sklepie internetowym, serio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
looksmatters 79 Napisano 16 Maja 2023 Godzinę temu, pacjent0 napisał: Kupujesz taką usługę w sklepie internetowym, serio. Ciekawe czy google jakoś blokuje możliwość usuwania po pewnej ilości usuniętych komentarzy. Może jakoś sprawdzają czy to boty usuwają, bo ostatnie negatywne opinie o OTCO nie są usunięte. Cytuj Mój przeszczep włosów w Indiach : https://pokonajlysienie.com/topic/4251-klinika-eugenix-3514-graftów-w-tym-720-na-skronie-3052022r/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacjent0 45 Napisano 17 Maja 2023 Jeśli ktoś faktycznie za to płaci i nie robi tego sam google, bo opinia narusza standardy, to usunięcie jednej opinii jest dosyć drogie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kebab 16 Napisano 17 Maja 2023 ale słuchajcie, ja wam każe pisać złe opinie nie na google, chociaż też tam warto, ale przede wszystkim na znanylekarz bo tam go to najbardziej zaboli i tam zle opinie nie znikaja 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechula7 1 Napisano 17 Maja 2023 Nie ma wstydu ten partacz z ot co, u mnie ma dożywotnie negatywne opinie na google, mam nadzieję że wybije komuś z głowy wizytę u tych oszustów... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kebab 16 Napisano 22 Maja 2023 a ten turkowski to juz nie tylko podobno włosy zniszczył ale jeszcze piersi wielu osobą z tego co wiem 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kebab 16 Napisano 22 Maja 2023 Chyba wpadłem na genialny pomysł jak temu partaczowi troszkę zaszkodzić, warto otwrzyć na instagramie konto Piotr Turkowski - nieudane operacje I tam wklejać zdjecia z zabiegów które spierdolił On chce byc gwiazdą i ma się za nią, lecz niestety jak zwykłym średniakiem który zachowuje sie jak gimnazjalista i Warto tam dodawac zdjecia i opisywać swoje historie Wtedy nieżle mu cisnienie wzrosnie jak zoabcyz xDDDDDDDD 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacjent0 45 Napisano 22 Maja 2023 Ma chłop shadowbana na instagramie więc mogło by się przyjąć, ale nie do końca jest to zgodne z prawem i nie chcemy w ten sposób działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacjent0 45 Napisano 22 Maja 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Kebab napisał: a ten turkowski to juz nie tylko podobno włosy zniszczył ale jeszcze piersi wielu osobą z tego co wiem Słyszałem o tym, są grupy na fb o operacjach plastycznych i zgadnijcie czy pan doktor jest tam polecany czy nie. Edytowane 22 Maja 2023 przez pacjent0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacjent0 45 Napisano 22 Maja 2023 W serwisie znany lekarz nie spodobało mi się kilka ostatnich opinii, postanowiłem skorzystać ze swojego prawa do ich zgłoszenia aby dowiedzieć się co sądzi o tym moderator serwisu. 3/5 zgłoszonych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kebab 16 Napisano 23 Maja 2023 brawo hahaha 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kebab 16 Napisano 23 Maja 2023 Ale widać od razu że te opinie są kupowane, bo każdy kto miał przeszczep wie co tam sie odpierdala 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacjent0 45 Napisano 31 Maja 2023 (edytowane) Jedna opinia dodana przez panią dermatolog pracującą w otco, druga przez panią kosmetolog, a jak że by inaczej pracującą w otco. Obie panie jak mniemam nie miały wykonywanego przeszczepu włosów. Jeśli mamy tu dziewczyny, możecie dołączyć do grupy "Operacje plastyczne" na FB, grube rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowane 31 Maja 2023 przez pacjent0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacjent0 45 Napisano 31 Maja 2023 To chyba odpowiedni moment na UOKiK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
feegloo 23 Napisano 31 Maja 2023 dr Katarzyna Osipowicz to partnerka (chyba nawet żona, nie wiem) Piotra Turkowskiego ... Ten screen mógłby stać się viralowy. Oni na serio kpią sobie z klientów, smarując takie recenzje. Tak btw, kiedyś byłem u Turkowskiego w klinice na konsultacji do drugiego przeszczepu, bo Gimper go tak zachwalał. Chciałem, żeby ktoś obiektywnie ocenił przeszczep po Przybylskim (nieudany, około 50% survial rate + shock loss). Turkowski powiedział, że nie zajmuje się takimi ocenami (może się kumplują), nalegałem, spytał zbywająco "czego Pan ode mnie oczekuje", obejrzał donor i przód po czym niechętnie rzucił "no dobrą robotę zrobił doktor". Pokazałem mu topical dutasteryd w żelu i spytałem czy wie kto takie coś umie zrobić, to zrobił sobie fotkę leku i powiedział, że może mi przepisać minoxa w tabletkach, odmówiłem. Na koniec doliczył mi +200zł bo zadawałem "pytania z dziedziny trychologi", nie chciało mi się już z nim kłócić. Ogólnie, pomijając tą kasę, zrobił na mnie niezbyt dobre wrażenie. Jest coś takiego, że spotyka się człowieka i intuicyjnie nie ma się do niego zaufania. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach