free web hit counter Skocz do zawartości
m123456

Aestepool Dr. Ahmed Altan Turcja 3.10.2023 Prognozowane 4200 graftów

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, 

Dziś mija dokładnie 6 miesięcy od mojego zabiegu w Turcji. Wrzucam foto relację. Wydaje mi się, że wszystko co miało już wyrosnąć to wyrosło.  Nie spodziewam się już jakiejś większej różnicy w dalszych miesiącach. Włosy są trochę dzikie nie wiem jak je mam układać :) Tak jak już pisałem wielokrotnie włosy widać, że są przerzedzone ale miałem duży ubytek.

Podsumowując jestem zadowolony z zabiegu w tej cenie na pewno nikt nie zrobiłby mi tego lepiej. Poprawa wizualna oczywiście na duży plus. Sporo osób, które długo mnie nie widziały są pozytywnie zaskoczone rezultatem. Ogólnie dziwne uczucie bo np włosów na zakolach nie miałem od 20 lat. Poniżej zdjęcia z 6 miesiąca

20240403_144220.jpg

bok1.jpg

bok2.jpg

gora.jpg

gora2.jpg

przod.jpg

tylglowy.jpg

• Like 1

Kuracja : Proscar 1/4 tabletki dziennie

Zabieg : Aestepool 4500 graftów 3.10.2023

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Wydaje mi się, że wszystko co miało już wyrosnąć to wyrosło. "

Nie :)

Wg "timeline" to dopiero 40-50% efektu :)

Zatem zrób prosze dokłądnie te same fotki za kolejne pół roku i porównaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również uważam, że przedwcześnie się hamujesz pod kątem efektów. Już jest dobrze, a za kilka miesięcy będzie jeszcze lepiej.

Super sprawa z donorem. Po zdjęciach kompletnie nic nie widać aby było tam coś robione.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście mam świadomość, że cały proces trwa rok ale po większości relacji nie widzę wielkich zmian między 6/7 miesiącem a 12 miesiącem ale obym się mylił i każdy progres będzie na duży + :)

Jeszcze fotki po wizycie u fryzjera :)

fryz1.jpg

fryz2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4200 graftow to po prostu za mało, żeby pokryć tak duży obszar, więc tak to wygląda przy tej długości włosów. Jednakże za kilka miesięcy jak włosy podrosną, to iluzja gęstości się trochę poprawi. Tak czy siak, drugi przeszczep zrobiłby różnicę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Za dwa miesiące Ci się to jeszcze dogęści. Dbaj o skórę głowy, mycie na dwa razy, peelingi, masaże, jakiś szampon z neutralnym ph, to wszystko może trochę pomóc :)

Edytowane przez pacjent0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, pacjent0 napisał:

Za dwa miesiące Ci się to jeszcze dogęści. Dbaj o skórę głowy, mycie na dwa razy, peelingi, masaże, jakiś szampon z neutralnym ph, to wszystko może trochę pomóc :)

polecasz jakiś konkretny szampon?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, dhttrash napisał:

Z apteki z kategorii nawilżających. Ostatnio przesiadłem się z Radicala med nawilżającego na "Ziaja Med Kuracja Łagodząca szampon nawilżający do włosów i wrażliwej skóry głowy" i jestem zadowolony. Ja też wychodzę z założenia, że marketowe szampony są dla ludu niemającego za dużego pojęcia o włosach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, dhttrash napisał:

Ja mogę od siebie polecić co polecił mi Damian z Aestopool - DS Lab Revita. Coś magicznego, może kosztuje swoje ale naprawdę przekłada się to jakość produktu i jest turbo wydajny. Wystarczy odrobina i pieni się na całą głowę. W życiu nie miałem lepszego szamponu.

Też polecam mycie na dwa razy - tzn. najpierw normalne mycie i spłukanie po czym ponownie i pozostawienie szamponu na 2-3 minuty. 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.04.2024 o 15:11, pacjent0 napisał:

Robię peelingi raz w tygodniu używam so flow z Hebe. Szampon używam na ten moment bambino dla dzieci 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej jak dla mnie jest spoko poprawa dużo lepiej to wygląda jak przed zabiegiem. 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie aktualizacja po 8 miesiącach od zabiegu jestem mega zadowolony na zdjęciach wygląda się jak inny człowiek. Według znajomych wyglądam kilka lat młodziej :) 

barbie.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu tak skromnie? ;) Wrzuć więcej fotek, najlepiej także od góry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, ad7 napisał:

Czemu tak skromnie? ;) Wrzuć więcej fotek, najlepiej także od góry.

Srry ale po długim weekendzie tak na szybko tylko wrzuciłem :) już dodaje więcej fotek

głowa1.jpg

głowa2.jpg

głowa3.jpg

głowa4.jpg

głowa5.jpg

głowa6.jpg

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super efekt. Będziesz dogęszczać koronę drugim zabiegiem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, ad7 napisał:

Super efekt. Będziesz dogęszczać koronę drugim zabiegiem?

Na ten moment tego nie planuję. Łysienie na koronie mi się zatrzymało dzięki finasterydowi. W aestepool też kilka włosków mi tam dali. Najważniejsze, że na zdjęciach nie wychodzi placek na koronie :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć tak wracam i zaglądam na twój profil bo twoje łysienie było bardzo podobne do mojego i kuwa nie mogę sie nadziwić jak super to u ciebie wyszło petarda normalnie. Mi mineło 4 miesiące po przeszczepie ale do twojego rezultatu to lata świetlne i 10tyś graftów mi brakuje 😆😆. Mam jakąś cichą nadzieje że coś tam mi sie jeszcze poprawi. Efekt jak twój biorę w ciemno😉Pozdrawiam 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boldi
Ty byłeś u Serkana.
Autor posta w Altana.

Musisz wiedzieć, żę Serkan (robiący około 20 zabiegów dzeinnie) to rosyjska ruletka.
Znajdziesz u niego super efekty.
Ale tam jest taki pośpiech, taki "pierdolnik", że istnieje podejrzenie, iz z twoich 4k to tak naprawdę 2-2,5k przezyje :(

• Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@Boldi

Zajrzałem na twój wątek i jak 4ty miesiąc masz odrost wzorowy.
Zapeszać nie chcę, ale chyba trafiłeś na "dobry team" i uważam, że Twój ekekt powinien być bardzo fajny.

PPS
Zerknij na "HT timeline".
Twój efekt to dopiero 20-25% finalnego efektu

Zaphair-transplant-growth-timeline-1.jpg.cdc557d55d8faa6e477c7dfab5b5daea.jpg

PPPS
Nie mogłem edytować, więc dodałem nowy komentarz.
jak jakis moderator będzei odwiedzał wątek to prosba o scalanie tych moich 2ch komentarzy.

Reszta tematu @Boldi kontynujmy w wątku do tego przeznaczonym.

pozdrawiam

Edytowane przez harrybobo
bląd
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.07.2024 o 15:28, Boldi napisał:

Cześć tak wracam i zaglądam na twój profil bo twoje łysienie było bardzo podobne do mojego i kuwa nie mogę sie nadziwić jak super to u ciebie wyszło petarda normalnie. Mi mineło 4 miesiące po przeszczepie ale do twojego rezultatu to lata świetlne i 10tyś graftów mi brakuje 😆😆. Mam jakąś cichą nadzieje że coś tam mi sie jeszcze poprawi. Efekt jak twój biorę w ciemno😉Pozdrawiam 

Cześć, Spokojnie od 4 miesiąca zaczyna się najlepsze :) przez najbliższe 3 miesiące zobaczysz mega progresy nic tylko czekać :)

Wrzucam aktualizację po wizycie u fryzjera stan na 9.5 miesiąca jestem bardzo zadowolony

1.jpg

2.jpg

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.07.2024 o 22:32, m123456 napisał:

Cześć, Spokojnie od 4 miesiąca zaczyna się najlepsze :) przez najbliższe 3 miesiące zobaczysz mega progresy nic tylko czekać :)

Wrzucam aktualizację po wizycie u fryzjera stan na 9.5 miesiąca jestem bardzo zadowolony

1.jpg

2.jpg

Zrób z góry jeszcze. Efekt z przodu rewelacyjny, widać to już nawet na poprzednich Twoich wrzutkach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, ad7 napisał:

Zrób z góry jeszcze. Efekt z przodu rewelacyjny, widać to już nawet na poprzednich Twoich wrzutkach :)

Proszę zdjęcie z góry

głowa.jpg

• Like 3
  • Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi