m123456 30 Napisano 3 Kwietnia Cześć, Dziś mija dokładnie 6 miesięcy od mojego zabiegu w Turcji. Wrzucam foto relację. Wydaje mi się, że wszystko co miało już wyrosnąć to wyrosło. Nie spodziewam się już jakiejś większej różnicy w dalszych miesiącach. Włosy są trochę dzikie nie wiem jak je mam układać Tak jak już pisałem wielokrotnie włosy widać, że są przerzedzone ale miałem duży ubytek. Podsumowując jestem zadowolony z zabiegu w tej cenie na pewno nikt nie zrobiłby mi tego lepiej. Poprawa wizualna oczywiście na duży plus. Sporo osób, które długo mnie nie widziały są pozytywnie zaskoczone rezultatem. Ogólnie dziwne uczucie bo np włosów na zakolach nie miałem od 20 lat. Poniżej zdjęcia z 6 miesiąca 1 Cytuj Kuracja : Proscar 1/4 tabletki dziennie Zabieg : Aestepool 4500 graftów 3.10.2023 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harrybobo 8 Napisano 3 Kwietnia "Wydaje mi się, że wszystko co miało już wyrosnąć to wyrosło. " Nie Wg "timeline" to dopiero 40-50% efektu Zatem zrób prosze dokłądnie te same fotki za kolejne pół roku i porównaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ad7 19 Napisano 4 Kwietnia Ja również uważam, że przedwcześnie się hamujesz pod kątem efektów. Już jest dobrze, a za kilka miesięcy będzie jeszcze lepiej. Super sprawa z donorem. Po zdjęciach kompletnie nic nie widać aby było tam coś robione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m123456 30 Napisano 9 Kwietnia Oczywiście mam świadomość, że cały proces trwa rok ale po większości relacji nie widzę wielkich zmian między 6/7 miesiącem a 12 miesiącem ale obym się mylił i każdy progres będzie na duży + Jeszcze fotki po wizycie u fryzjera Cytuj Kuracja : Proscar 1/4 tabletki dziennie Zabieg : Aestepool 4500 graftów 3.10.2023 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
looksmatters 79 Napisano 9 Kwietnia 4200 graftow to po prostu za mało, żeby pokryć tak duży obszar, więc tak to wygląda przy tej długości włosów. Jednakże za kilka miesięcy jak włosy podrosną, to iluzja gęstości się trochę poprawi. Tak czy siak, drugi przeszczep zrobiłby różnicę. Cytuj Mój przeszczep włosów w Indiach : https://pokonajlysienie.com/topic/4251-klinika-eugenix-3514-graftów-w-tym-720-na-skronie-3052022r/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacjent0 45 Napisano 10 Kwietnia (edytowane) Za dwa miesiące Ci się to jeszcze dogęści. Dbaj o skórę głowy, mycie na dwa razy, peelingi, masaże, jakiś szampon z neutralnym ph, to wszystko może trochę pomóc Edytowane 10 Kwietnia przez pacjent0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dhttrash 9 Napisano 10 Kwietnia 3 godziny temu, pacjent0 napisał: Za dwa miesiące Ci się to jeszcze dogęści. Dbaj o skórę głowy, mycie na dwa razy, peelingi, masaże, jakiś szampon z neutralnym ph, to wszystko może trochę pomóc polecasz jakiś konkretny szampon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacjent0 45 Napisano 10 Kwietnia 2 godziny temu, dhttrash napisał: polecasz jakiś konkretny szampon? Z apteki z kategorii nawilżających. Ostatnio przesiadłem się z Radicala med nawilżającego na "Ziaja Med Kuracja Łagodząca szampon nawilżający do włosów i wrażliwej skóry głowy" i jestem zadowolony. Ja też wychodzę z założenia, że marketowe szampony są dla ludu niemającego za dużego pojęcia o włosach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ad7 19 Napisano 10 Kwietnia 5 godzin temu, dhttrash napisał: polecasz jakiś konkretny szampon? Ja mogę od siebie polecić co polecił mi Damian z Aestopool - DS Lab Revita. Coś magicznego, może kosztuje swoje ale naprawdę przekłada się to jakość produktu i jest turbo wydajny. Wystarczy odrobina i pieni się na całą głowę. W życiu nie miałem lepszego szamponu. Też polecam mycie na dwa razy - tzn. najpierw normalne mycie i spłukanie po czym ponownie i pozostawienie szamponu na 2-3 minuty. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m123456 30 Napisano 12 Kwietnia W dniu 10.04.2024 o 15:11, pacjent0 napisał: Za dwa miesiące Ci się to jeszcze dogęści. Dbaj o skórę głowy, mycie na dwa razy, peelingi, masaże, jakiś szampon z neutralnym ph, to wszystko może trochę pomóc Robię peelingi raz w tygodniu używam so flow z Hebe. Szampon używam na ten moment bambino dla dzieci 1 Cytuj Kuracja : Proscar 1/4 tabletki dziennie Zabieg : Aestepool 4500 graftów 3.10.2023 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boldi 8 Napisano 14 Kwietnia Hej jak dla mnie jest spoko poprawa dużo lepiej to wygląda jak przed zabiegiem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m123456 30 Napisano 3 Czerwca Witajcie aktualizacja po 8 miesiącach od zabiegu jestem mega zadowolony na zdjęciach wygląda się jak inny człowiek. Według znajomych wyglądam kilka lat młodziej Cytuj Kuracja : Proscar 1/4 tabletki dziennie Zabieg : Aestepool 4500 graftów 3.10.2023 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ad7 19 Napisano 3 Czerwca Czemu tak skromnie? Wrzuć więcej fotek, najlepiej także od góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m123456 30 Napisano 4 Czerwca 12 godzin temu, ad7 napisał: Czemu tak skromnie? Wrzuć więcej fotek, najlepiej także od góry. Srry ale po długim weekendzie tak na szybko tylko wrzuciłem już dodaje więcej fotek 2 Cytuj Kuracja : Proscar 1/4 tabletki dziennie Zabieg : Aestepool 4500 graftów 3.10.2023 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ad7 19 Napisano 4 Czerwca Super efekt. Będziesz dogęszczać koronę drugim zabiegiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m123456 30 Napisano 5 Czerwca 6 godzin temu, ad7 napisał: Super efekt. Będziesz dogęszczać koronę drugim zabiegiem? Na ten moment tego nie planuję. Łysienie na koronie mi się zatrzymało dzięki finasterydowi. W aestepool też kilka włosków mi tam dali. Najważniejsze, że na zdjęciach nie wychodzi placek na koronie Cytuj Kuracja : Proscar 1/4 tabletki dziennie Zabieg : Aestepool 4500 graftów 3.10.2023 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boldi 8 Napisano 11 Czerwca Super efekt, sztos👍 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boldi 8 Napisano 13 Lipca Cześć tak wracam i zaglądam na twój profil bo twoje łysienie było bardzo podobne do mojego i kuwa nie mogę sie nadziwić jak super to u ciebie wyszło petarda normalnie. Mi mineło 4 miesiące po przeszczepie ale do twojego rezultatu to lata świetlne i 10tyś graftów mi brakuje 😆😆. Mam jakąś cichą nadzieje że coś tam mi sie jeszcze poprawi. Efekt jak twój biorę w ciemno😉Pozdrawiam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harrybobo 8 Napisano 13 Lipca @Boldi Ty byłeś u Serkana. Autor posta w Altana. Musisz wiedzieć, żę Serkan (robiący około 20 zabiegów dzeinnie) to rosyjska ruletka. Znajdziesz u niego super efekty. Ale tam jest taki pośpiech, taki "pierdolnik", że istnieje podejrzenie, iz z twoich 4k to tak naprawdę 2-2,5k przezyje 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harrybobo 8 Napisano 13 Lipca (edytowane) @Boldi Zajrzałem na twój wątek i jak 4ty miesiąc masz odrost wzorowy. Zapeszać nie chcę, ale chyba trafiłeś na "dobry team" i uważam, że Twój ekekt powinien być bardzo fajny. PPS Zerknij na "HT timeline". Twój efekt to dopiero 20-25% finalnego efektu Zap PPPS Nie mogłem edytować, więc dodałem nowy komentarz. jak jakis moderator będzei odwiedzał wątek to prosba o scalanie tych moich 2ch komentarzy. Reszta tematu @Boldi kontynujmy w wątku do tego przeznaczonym. pozdrawiam Edytowane 13 Lipca przez harrybobo bląd 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m123456 30 Napisano 16 Lipca W dniu 13.07.2024 o 15:28, Boldi napisał: Cześć tak wracam i zaglądam na twój profil bo twoje łysienie było bardzo podobne do mojego i kuwa nie mogę sie nadziwić jak super to u ciebie wyszło petarda normalnie. Mi mineło 4 miesiące po przeszczepie ale do twojego rezultatu to lata świetlne i 10tyś graftów mi brakuje 😆😆. Mam jakąś cichą nadzieje że coś tam mi sie jeszcze poprawi. Efekt jak twój biorę w ciemno😉Pozdrawiam Cześć, Spokojnie od 4 miesiąca zaczyna się najlepsze przez najbliższe 3 miesiące zobaczysz mega progresy nic tylko czekać Wrzucam aktualizację po wizycie u fryzjera stan na 9.5 miesiąca jestem bardzo zadowolony 2 Cytuj Kuracja : Proscar 1/4 tabletki dziennie Zabieg : Aestepool 4500 graftów 3.10.2023 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommek86 3 Napisano 17 Lipca Możesz jeszcze zrobić ujęcie od frontu i góry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ad7 19 Napisano 19 Lipca W dniu 16.07.2024 o 22:32, m123456 napisał: Cześć, Spokojnie od 4 miesiąca zaczyna się najlepsze przez najbliższe 3 miesiące zobaczysz mega progresy nic tylko czekać Wrzucam aktualizację po wizycie u fryzjera stan na 9.5 miesiąca jestem bardzo zadowolony Zrób z góry jeszcze. Efekt z przodu rewelacyjny, widać to już nawet na poprzednich Twoich wrzutkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m123456 30 Napisano 20 Lipca 22 godziny temu, ad7 napisał: Zrób z góry jeszcze. Efekt z przodu rewelacyjny, widać to już nawet na poprzednich Twoich wrzutkach Proszę zdjęcie z góry 3 1 Cytuj Kuracja : Proscar 1/4 tabletki dziennie Zabieg : Aestepool 4500 graftów 3.10.2023 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal77 7 Napisano 24 Lipca Efekt super szczerzę zazdroszczę i gratuluje decyzji 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach