Members Jumpeeer7 Napisano 31 Sierpnia 2023 Members Napisano 31 Sierpnia 2023 Cześć! Udało mi się zatrzymać wypadanie. Spowodowane było stanem zapalnym w organizmie. Także stwierdziłem, że przed przeszczepem w przyszłości, warto teraz powalczyć o prześwity. Mam bardzo grube włosy, niestety przerzedzone z przodu. Czym najlepiej byłoby je zagęścić (mam bardzo dużo małych włosków na zakolach które nie rosną do większych rozmiarów.) Korzystałem kiedyś z Alocutan Forte ale niestety kiepsko działał i odstawiłem. Czy może jakiś minox w piance będzie lepszy? Cytuj
Members tommek86 Napisano 1 Września 2023 Members Napisano 1 Września 2023 Cześć, w jaki sposób udało się wyeliminować stan zapalny? Cytuj
Members przemek89k Napisano 2 Września 2023 Members Napisano 2 Września 2023 Też jestem tego ciekaw jak zatrzymałeś i w jaki sposób stwierdziłeś, że jest to stan zapalny? Cytuj
Members Jumpeeer7 Napisano 25 Listopada 2023 Autor Members Napisano 25 Listopada 2023 W dniu 1.09.2023 o 13:35, tommek86 napisał: Cześć, w jaki sposób udało się wyeliminować stan zapalny? W dniu 2.09.2023 o 17:49, przemek89k napisał: Też jestem tego ciekaw jak zatrzymałeś i w jaki sposób stwierdziłeś, że jest to stan zapalny? Zapalenie najądrza… było lekko utajone, ale po miesiącu przyjmowania antybiotyku, włosy przestały wypadać zupełnie, również wszystkie wypryski na twarzy mi całkowicie zniknęły… Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi