Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

zdecydowanie polecam taki zestaw ,który odkryłem :

Keratyna 100% Bingo Spa koszt ok. 40-50zł na miesiac albo i dłużej

Lakier do włosów TAFT z keratyną nr 4 ok. 14-15zł

zestaw naprawde pogrubia włosy i to w bardzo krótkim czasie ,niemal z dnia na dzien ,oczywiscie jest to efekt bardziej kosmetyczny niz trwaly jak w wiekszosci kosmetykow ale daje efekt pewny i szybki ,a biotyna,msm i inne wew srodki to sprawa droga i nie kazdemu daje cokolwiek

moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg

• Members
Napisano

A co byś polecił jakbym chciał pogrubić włosy przed np. imprezą, albo spotkaniem. Nie żeby używać codziennie, bo mnie nie stać teraz, tylko tak doraźnie.

• Members
Napisano

to samo ,bo tego nie musisz uzywac codziennie ,efekt jest odrazu,wiec przed imprezą mozesz sobie nalozyc , sprzedaja mniejsze pojemnosci koszt ok 20zl i starczy na kilkanascie imprez

moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg

• 7 years later...
  • 4 weeks later...
  • Members
Napisano

smierdzace strasznie, nie mozna wytrzymac a zapach nie ulatnia sie nawet po 10h, myte 3 razy wlosy nadal smierdza tym specyfikiem, nacialem sie przez tego pacjenta tutaj i 70zl jak psu nie powiem gdzie.