Members majette Napisano 22 Lutego 2013 Members Napisano 22 Lutego 2013 zdecydowanie polecam taki zestaw ,który odkryłem :Keratyna 100% Bingo Spa koszt ok. 40-50zł na miesiac albo i dłużejLakier do włosów TAFT z keratyną nr 4 ok. 14-15złzestaw naprawde pogrubia włosy i to w bardzo krótkim czasie ,niemal z dnia na dzien ,oczywiscie jest to efekt bardziej kosmetyczny niz trwaly jak w wiekszosci kosmetykow ale daje efekt pewny i szybki ,a biotyna,msm i inne wew srodki to sprawa droga i nie kazdemu daje cokolwiek Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
Members eryk Napisano 22 Lutego 2013 Members Napisano 22 Lutego 2013 A co byś polecił jakbym chciał pogrubić włosy przed np. imprezą, albo spotkaniem. Nie żeby używać codziennie, bo mnie nie stać teraz, tylko tak doraźnie. Cytuj
Members majette Napisano 22 Lutego 2013 Autor Members Napisano 22 Lutego 2013 to samo ,bo tego nie musisz uzywac codziennie ,efekt jest odrazu,wiec przed imprezą mozesz sobie nalozyc , sprzedaja mniejsze pojemnosci koszt ok 20zl i starczy na kilkanascie imprez Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
Members tom555 Napisano 24 Lutego 2013 Members Napisano 24 Lutego 2013 A gdzie kupujesz tą keratynę w aptece czy allegro? Cytuj
Members antydhtor Napisano 23 Sierpnia 2020 Members Napisano 23 Sierpnia 2020 To sie nazywa szampon push up! Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! ''Łómnisz herlajn''
Members Onaniusz Napisano 21 Września 2020 Members Napisano 21 Września 2020 smierdzace strasznie, nie mozna wytrzymac a zapach nie ulatnia sie nawet po 10h, myte 3 razy wlosy nadal smierdza tym specyfikiem, nacialem sie przez tego pacjenta tutaj i 70zl jak psu nie powiem gdzie. Cytuj
Members antydhtor Napisano 21 Września 2020 Members Napisano 21 Września 2020 Jak śmierdzące, jaki to smród ? I o jakim dokładnie kosmetyku mówisz ? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi