Clinics eugenixhairsciences Napisano 12 Sierpnia 2024 Clinics Napisano 12 Sierpnia 2024 DANE PACJENTA: 27 lat Stopień łysienia Norwood 4 Włosy średniego kalibru Silne jednostki mieszkowe ZALECANE LECZENIE: W przypadku tego pana początkowo zdecydowaliśmy się na przyjęcie jednoetapowego podejścia do leczenia jego łysienia, klasyfikowanego jako stopień 4 w skali Norwooda. Operacja odbyła się w grudniu 2023 r., kiedy to wszczepiliśmy 2 515 przeszczepów przy użyciu DHT w celu przywrócenia linii włosów i przedniego obszaru skóry głowy pacjenta. SZCZEGÓŁY OPERACJI: Szczeliny zostały wykonane za pomocą igieł i ostrza CTS, a punktacja i ekstrakcje zostały wykonane za pomocą zmotoryzowanych stempli i natychmiast wszczepione w obszar biorczy za pomocą implantów Sava. Narzędzie do implantacji stosowane w klinika przeszczepów włosów daje chirurgowi precyzyjną kontrolę nad głębokością, kierunkiem i kątem każdego wszczepionego mieszka włosowego, co skutkuje zwiększonym naturalnym wyglądem i gęstością. Główną zaletą DHT jest jego zdolność do minimalizowania czasu spędzanego przez przeszczepy poza ciałem, co potencjalnie zwiększa przeżywalność mieszków włosowych podczas przeszczepu włosów. Liczba przeszczepów: 2,515 Technika: DHT (bezpośredni przeszczep włosów) Obszar dawczy: Skóra głowy WYNIKI: Naturalnie wyglądające włosy w 10 miesięcy Zachowana estetyka dawcy WYNIKI PRZED I PO: Najserdeczniejsze pozdrowienia, Eugenix Hair Sciences Email: info@eugenix.in Telefon: +91 8826471111 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 12 Sierpnia 2024 Members Napisano 12 Sierpnia 2024 Bardo fajny efekt. Pacjent miał wcześniej juz zabieg metodą strip? Nie wiem czy to złudzenie czy widze blizny na potylicy? Cytuj
Members harrybobo Napisano 13 Sierpnia 2024 Members Napisano 13 Sierpnia 2024 (edytowane) @Rafal77 hm .... w sensie chcesz rozmawiać z botem? Który tłumaczy posty via Google Translator albo Chat GPT? eeeeeh - to powinna byc odzeilna sekcja dla zdjęć od rożnych klinik ;] Edytowane 13 Sierpnia 2024 przez harrybobo hyhy Cytuj
Members Andrew3 Napisano 13 Sierpnia 2024 Members Napisano 13 Sierpnia 2024 45 minut temu, harrybobo napisał: @Rafal77 hm .... w sensie chcesz rozmawiać z botem? Który tłumaczy posty via Google Translator albo Chat GPT? Nie każdy wie jak obecnie pracuje internet.😜 Daj mu trochę popytać, może mu bot odpowie. 😜 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 13 Sierpnia 2024 Members Napisano 13 Sierpnia 2024 Myślałem, że to przedstawiciel kliniki. Jestem na forum od krótkiego czasu i nie wszystkie zasady jak widać znam. Pozdrawiam Cytuj
Members harrybobo Napisano 13 Sierpnia 2024 Members Napisano 13 Sierpnia 2024 Godzinę temu, Rafal77 napisał: Myślałem, że to przedstawiciel kliniki @Rafal77 No i tym powinni się zająć admini / moderatorzy Nawet @looksmatters pisał o tym / proponował A co do blizny ... ja sie nie doszukalem ... jednakże ta grzywka ze zdjęć "Przed" wygląda lekko jakby "failed HT with 700 grafts" 1 Cytuj
Members harrybobo Napisano 14 Sierpnia 2024 Members Napisano 14 Sierpnia 2024 12 godzin temu, harrybobo napisał: jednakże ta grzywka ze zdjęć "Przed" wygląda lekko jakby "failed HT with 700 grafts" @Rafal77 Tak - miał juz jeden HT: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi