free web hit counter Skocz do zawartości
eugenixhairsciences

Eugenix Hair Sciences | Norwood Grade 4 | 10 miesięcy Wyniki przeszczepu włosów | Dr Arika Bansal

Rekomendowane odpowiedzi

DANE PACJENTA:

• 27 lat 
  • Stopień łysienia Norwood 4 
  • Włosy średniego kalibru
  • Silne jednostki mieszkowe

ZALECANE LECZENIE:

• W przypadku tego pana początkowo zdecydowaliśmy się na przyjęcie jednoetapowego podejścia do leczenia jego łysienia, klasyfikowanego jako stopień 4 w skali Norwooda.

• Operacja odbyła się w grudniu 2023 r., kiedy to wszczepiliśmy 2 515 przeszczepów przy użyciu DHT w celu przywrócenia linii włosów i przedniego obszaru skóry głowy pacjenta. 

SZCZEGÓŁY OPERACJI:

Szczeliny zostały wykonane za pomocą igieł i ostrza CTS, a punktacja i ekstrakcje zostały wykonane za pomocą zmotoryzowanych stempli i natychmiast wszczepione w obszar biorczy za pomocą implantów Sava. Narzędzie do implantacji stosowane w klinika przeszczepów włosów daje chirurgowi precyzyjną kontrolę nad głębokością, kierunkiem i kątem każdego wszczepionego mieszka włosowego, co skutkuje zwiększonym naturalnym wyglądem i gęstością. Główną zaletą DHT jest jego zdolność do minimalizowania czasu spędzanego przez przeszczepy poza ciałem, co potencjalnie zwiększa przeżywalność mieszków włosowych podczas przeszczepu włosów.

• Liczba przeszczepów: 2,515
  • Technika: DHT (bezpośredni przeszczep włosów)
  • Obszar dawczy: Skóra głowy

WYNIKI:

• Naturalnie wyglądające włosy w 10 miesięcy
  • Zachowana estetyka dawcy

WYNIKI PRZED I PO:
1392055959_Slide1.thumb.jpg.a544fa5394028d4abe488667b4e1e00d.jpg
Slide2.thumb.JPG.c6444e2596c4c93a8105322419c2d348.JPG
Slide3.thumb.JPG.cc6ecdf0aac1dfce8ff4b3fd032dc769.JPG
Slide4.thumb.JPG.78a9df05d9c51126049b0ac14f281483.JPG
Slide5.thumb.JPG.d0bde52408a638b87abb43b98d109f5c.JPG
Slide6.thumb.JPG.416ca1f4f1bbca0ca348d7425d63af93.JPG

Najserdeczniejsze pozdrowienia,
Eugenix Hair Sciences

Email: [email protected]
Telefon: +91 8826471111

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardo fajny efekt. Pacjent miał wcześniej juz zabieg metodą strip? Nie wiem czy to złudzenie czy widze blizny na potylicy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@Rafal77 hm .... w sensie chcesz rozmawiać z botem? Który tłumaczy posty via Google Translator albo Chat GPT? :D

eeeeeh - to powinna byc odzeilna sekcja dla zdjęć od rożnych klinik ;]

Edytowane przez harrybobo
hyhy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, harrybobo napisał:

@Rafal77 hm .... w sensie chcesz rozmawiać z botem? Który tłumaczy posty via Google Translator albo Chat GPT? :D

Nie każdy wie jak obecnie pracuje internet.😜 Daj mu trochę popytać, może mu bot odpowie. 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że to przedstawiciel kliniki. Jestem na forum od krótkiego czasu i nie wszystkie zasady jak widać znam.

Pozdrawiam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Rafal77 napisał:

Myślałem, że to przedstawiciel kliniki

@Rafal77

No i tym powinni się zająć admini / moderatorzy :)
Nawet @looksmatters pisał o tym / proponował :)

A co do blizny ... ja sie nie doszukalem ... jednakże ta grzywka ze zdjęć "Przed" wygląda lekko jakby "failed HT with 700 grafts" ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, harrybobo napisał:

jednakże ta grzywka ze zdjęć "Przed" wygląda lekko jakby "failed HT with 700 grafts"

@Rafal77
667079027_Screenshot2024-08-14at09_39_00.thumb.png.403e709bf455ce75eb6561c3d08cccba.png
Tak - miał juz jeden HT:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi