Members Tekken43 Napisano 9 Stycznia Autor Members Napisano 9 Stycznia (edytowane) Jutro mija 4 miesiąc od przeszczepu, włosy staram się mieć dłuższe, bo boki przy krótkich trochę widać że przeorane, być może to jeszcze efekt shock hair loss, a być może tak już zostanie i będę skazany na dłuższe boki Włosy po umyciu tylko wysuszone zdjęcia pod światło Aktualnie jestem też po pierwszym zabiegu osoczem i dodałem do suplementacji minoxidil w tabletkach Edytowane 9 Stycznia przez Tekken43 1 Cytuj
Members lopatam2 Napisano 9 Stycznia Members Napisano 9 Stycznia Z pierwszego zabiegu to raczej więcej jak 3000 nie wyrosło. Nie jest źle moim zdaniem, coś tam rośnie, a jak nie będzie po roku satysfakcji na koronie to ja bym do skutku leciał na 3 zabieg, bo donor nadal wygląda gęsto. Cytuj
Members Tekken43 Napisano 9 Stycznia Autor Members Napisano 9 Stycznia 5 godzin temu, lopatam2 napisał: Z pierwszego zabiegu to raczej więcej jak 3000 nie wyrosło. Nie jest źle moim zdaniem, coś tam rośnie, a jak nie będzie po roku satysfakcji na koronie to ja bym do skutku leciał na 3 zabieg, bo donor nadal wygląda gęsto. Też właśnie nie jestem zadowolony z tego pierwszego zabiegu FlyMedicy i myślałem o wystawieniu im negatywnej opini bo cała lewa strona się nie przyjęła Cytuj
Members Tekken43 Napisano 16 Marca Autor Members Napisano 16 Marca Wklejam po 6 miesiącach i proszę pisać co o tym myślicie jak dla mnie ten tył wygląda słabo i pewnie czeka mnie trzeci zabieg, myślę że potencjał z samego pobrania tyłu jest bo, boki już przeorane Cytuj
Members Rafal77 Napisano 16 Marca Members Napisano 16 Marca Spokojnie, cierpliwości. Korona startuje duzi,dużo później. 1 Cytuj
Members Reask Napisano 16 Marca Members Napisano 16 Marca Trochę zarosło, ale mi się wydaje że rozłożenie 4600 graftow na całą głowę, bo widzę że też przód był zagęszczany, to trochę mało żeby korona wyszła jakoś gęsto. Niemniej jednak ja bym czekał, bo ponoć korona zageszcza się później. A jak nie to najwyżej 3 raz pojedziesz. Pytanie tylko z jaką klinika tym razem:P 1 Cytuj
Members Tekken43 Napisano 17 Marca Autor Members Napisano 17 Marca (edytowane) 11 godzin temu, Reask napisał: Trochę zarosło, ale mi się wydaje że rozłożenie 4600 graftow na całą głowę, bo widzę że też przód był zagęszczany, to trochę mało żeby korona wyszła jakoś gęsto. Niemniej jednak ja bym czekał, bo ponoć korona zageszcza się później. A jak nie to najwyżej 3 raz pojedziesz. Pytanie tylko z jaką klinika tym razem:P Coś wylosujemy 😂, tak grafty rozłożone żeby zagęścić też za linią były, to czekamy zobaczymy po 8 miesiącach. mysle ze pewnie wleci też mikropigmentacja żeby zagęścić wizualnie ale to dopiero po 8 miesiącu jak już Edytowane 17 Marca przez Tekken43 Cytuj
Members Tekken43 Napisano 18 Marca Autor Members Napisano 18 Marca (edytowane) W dniu 17.03.2025 o 13:52, Rafal77 napisał: A ile posadzili Tobie na koronie? Niestety nie wypisują tak jak inne kliniki w którym miejscu ile, a szkoda, ale jak zapytałem to zaznaczył że na przód do zaczęcia szczytu poszło 1k graftow a reszta wszystko tył Edytowane 18 Marca przez Tekken43 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi