Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Cześć,

Delikatne zakola pojawiły się już po 18 roku życia i stopniowo powiększały się do teraz czyli 26 lat.
Zawsze starałem się maskować je dłuższymi włosami. Często ludzie nawet nie zauważali, że je mam.
Po analizie tutaj na forum i social mediach, podjąłem decyzję i wybrałem Aestepool.
Dziś mija 9 dzień od zabiegu. Przeszczepione zostało 2900 graftów. 
Na fina czy mino narazie się nie decyduję. Biorę biotynę, witaminę c, magnez i omegę.

Pierwsze zdjęcie po umyciu głowy jeszcze z włosami.
Kolejne z golenia głowy oraz 9 dzień.
IMG_8083.heic

7e1695d1-999b-430d-bdff-5e8dd28b0ac6.jpg

IMG_8654.HEIC

• Like 1
  • Members
Napisano
5 godzin temu, harrybobo napisał:

@panpawel

A czy zamierzasz cos zrobić z tym:

coztym.thumb.png.afc9e3d5498041ce7d2ffb25ae051b28.png

Czy to raczej kwestia światła?

Właśnie! Od razu jak to zobaczyłem to napisałem do Damiana. Pokazał to zdjęcie Doktorowi i ten stwierdził, że mam tam "oryginalne włosy" i brak miejsc gdzie można by wszczepić nowe. Sądzę, że i tak w tym miejscu wypadną z wiekiem. 

• Members
Napisano

No rozumiem. Teraz widać gdzie był problem:-) Myślę, że efekt będzie super patrząc na wyniki pracy DrAltana na innych forumowiczach. Wrzuć fotki jak wygląda obecnie strefa dawcza donor...

• Like 2
  • Members
Napisano
Godzinę temu, Rafal77 napisał:

No rozumiem. Teraz widać gdzie był problem:-) Myślę, że efekt będzie super patrząc na wyniki pracy DrAltana na innych forumowiczach. Wrzuć fotki jak wygląda obecnie strefa dawcza donor...

Dzięki, trzymam kciuki również. Fotka z niedzieli donoru. Dziś 10 dzień więc pewnie wrzucę update z pozbycia się części strupków.

IMG_8688.thumb.PNG.a2fa74c8a2450552a2cfe76889db6eba.PNG

• Members
Napisano
18 minut temu, Rafal77 napisał:

Powiedz mi jeszcze ile płaciłeś za bilety lotnicze?  Wybieram się na zabieg w styczniu 2025 i nie wiem czy teraz kupować czy przed samym wylotem?

Ok 1400 zł. Podobno Wrzesień-Październik są najtańsze loty 

• Members
Napisano

W drodze powrotnej w samolocie na lotnisku duże zainteresowanie? Lecieli też inni "przeszczepieńcy"?:-)

Ehhh tyle obaw, tyle wątpliwości, że zasób pytań staje się niewyczerpalny:-)

• Members
Napisano
3 godziny temu, Rafal77 napisał:

Powiedz mi jeszcze ile płaciłeś za bilety lotnicze?  Wybieram się na zabieg w styczniu 2025 i nie wiem czy teraz kupować czy przed samym wylotem?

To zależy czym chcesz lecieć. Jeśli linie tradycyjne to październik/listopad to raczej ostatni dzwonek. Jeśli low costy to można poczekać do grudnia.

1 godzinę temu, Rafal77 napisał:

W drodze powrotnej w samolocie na lotnisku duże zainteresowanie? Lecieli też inni "przeszczepieńcy"?:-)

1/4 ludzi na lotnisku to przeszczepieni wzbudzający zainteresowanie głównie azjatów. Reszta raczej przyzwyczajona do takiego widoku. Cabin crew totalnie bez zainteresowania, dla nich to normalne na tym kierunku. Dopiero jak przesiadasz się gdzieś w EU to będziesz budzić sensację. Ja do dziś pamiętam przerażenie w oczach grupy 3ech dziewczyn na locie FRA-WRO.

• Members
Napisano
15 godzin temu, Rafal77 napisał:

Na locie powrotnym do Warszawy z Instambułu widziałem może z 3 osoby. Także bez szału 

• Members
Napisano
W dniu 4.10.2024 o 19:20, Rafal77 napisał:

Przed wylotem też się zastanawiałem, czy nie będę atrakcją turystyczna na powrocie... 🙈 Zabieg miałem w styczniu tego roku, bilety kupowałem w listopadzie (cena potrafi zmieniać się z dnia na dzień), a w odpowiedzi na twoje pytanie to w samolocie oprócz mnie było jeszcze 20 kolegów i uwierz, że po zabiegu będziesz miał już gdzieś co o tobie pomyślą inni, najlepiej przekonasz się o tym jak w drodze z lotniska staniesz gdzieś na jedzenie.

• Members
Napisano
4 godziny temu, waajchaa napisał:

Przed wylotem też się zastanawiałem, czy nie będę atrakcją turystyczna na powrocie... 🙈 Zabieg miałem w styczniu tego roku, bilety kupowałem w listopadzie (cena potrafi zmieniać się z dnia na dzień), a w odpowiedzi na twoje pytanie to w samolocie oprócz mnie było jeszcze 20 kolegów i uwierz, że po zabiegu będziesz miał już gdzieś co o tobie pomyślą inni, najlepiej przekonasz się o tym jak w drodze z lotniska staniesz gdzieś na jedzenie.

Ulga to będzie po 10 dniu jak na poduszce normalnie zaśnie 😝

• Like 1
  • Haha 1
  • Members
Napisano
16 godzin temu, Rafal77 napisał:

Wygląda już to super. Śmiało można wychodzić do ludzi:-)

To prawda. Pod ostrym światłem widać lekko prześwity. W czapce nie nikt nie poznaje że cokolwiek miałem robione. 

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano
W dniu 14.10.2024 o 11:52, panpawel napisał:

To prawda. Pod ostrym światłem widać lekko prześwity. W czapce nie nikt nie poznaje że cokolwiek miałem robione. 

Prześwity na tym etapie zupełnie normalne. Obrzęk na skórze głowy, rany i te sprawy. Ja na tym etapie nie nosiłbym jeszcze czapki.