Members panpawel Napisano 2 Października 2024 Members Napisano 2 Października 2024 Cześć, Delikatne zakola pojawiły się już po 18 roku życia i stopniowo powiększały się do teraz czyli 26 lat. Zawsze starałem się maskować je dłuższymi włosami. Często ludzie nawet nie zauważali, że je mam. Po analizie tutaj na forum i social mediach, podjąłem decyzję i wybrałem Aestepool. Dziś mija 9 dzień od zabiegu. Przeszczepione zostało 2900 graftów. Na fina czy mino narazie się nie decyduję. Biorę biotynę, witaminę c, magnez i omegę. Pierwsze zdjęcie po umyciu głowy jeszcze z włosami. Kolejne z golenia głowy oraz 9 dzień. IMG_8083.heic IMG_8654.HEIC 1 Cytuj
Members harrybobo Napisano 2 Października 2024 Members Napisano 2 Października 2024 @panpawel A czy zamierzasz cos zrobić z tym: Czy to raczej kwestia światła? Cytuj
Members Rafal77 Napisano 2 Października 2024 Members Napisano 2 Października 2024 Wrzuć zdjęcia przed zabiegiem... Cytuj
Members panpawel Napisano 2 Października 2024 Autor Members Napisano 2 Października 2024 5 godzin temu, harrybobo napisał: @panpawel A czy zamierzasz cos zrobić z tym: Czy to raczej kwestia światła? Właśnie! Od razu jak to zobaczyłem to napisałem do Damiana. Pokazał to zdjęcie Doktorowi i ten stwierdził, że mam tam "oryginalne włosy" i brak miejsc gdzie można by wszczepić nowe. Sądzę, że i tak w tym miejscu wypadną z wiekiem. Cytuj
Members panpawel Napisano 2 Października 2024 Autor Members Napisano 2 Października 2024 Tu fotki przed zabiegiem Cytuj
Members Rafal77 Napisano 2 Października 2024 Members Napisano 2 Października 2024 No ale takie fotki gdzie widać te zakola.... Cytuj
Members panpawel Napisano 3 Października 2024 Autor Members Napisano 3 Października 2024 10 godzin temu, Rafal77 napisał: No ale takie fotki gdzie widać te zakola.... Cytuj
Members Rafal77 Napisano 3 Października 2024 Members Napisano 3 Października 2024 No rozumiem. Teraz widać gdzie był problem:-) Myślę, że efekt będzie super patrząc na wyniki pracy DrAltana na innych forumowiczach. Wrzuć fotki jak wygląda obecnie strefa dawcza donor... 2 Cytuj
Members panpawel Napisano 3 Października 2024 Autor Members Napisano 3 Października 2024 Godzinę temu, Rafal77 napisał: No rozumiem. Teraz widać gdzie był problem:-) Myślę, że efekt będzie super patrząc na wyniki pracy DrAltana na innych forumowiczach. Wrzuć fotki jak wygląda obecnie strefa dawcza donor... Dzięki, trzymam kciuki również. Fotka z niedzieli donoru. Dziś 10 dzień więc pewnie wrzucę update z pozbycia się części strupków. Cytuj
Members Rafal77 Napisano 3 Października 2024 Members Napisano 3 Października 2024 Już prawie nic nie widać. Czekamy na kolejne aktualizcje :) 1 Cytuj
Members panpawel Napisano 4 Października 2024 Autor Members Napisano 4 Października 2024 Tak to wygląda po pozbyciu się większości strupków 1 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 4 Października 2024 Members Napisano 4 Października 2024 (edytowane) Wygląda b.dobrze. Wszystko pogojone Edytowane 4 Października 2024 przez Rafal77 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 4 Października 2024 Members Napisano 4 Października 2024 Powiedz mi jeszcze ile płaciłeś za bilety lotnicze? Wybieram się na zabieg w styczniu 2025 i nie wiem czy teraz kupować czy przed samym wylotem? Cytuj
Members panpawel Napisano 4 Października 2024 Autor Members Napisano 4 Października 2024 18 minut temu, Rafal77 napisał: Powiedz mi jeszcze ile płaciłeś za bilety lotnicze? Wybieram się na zabieg w styczniu 2025 i nie wiem czy teraz kupować czy przed samym wylotem? Ok 1400 zł. Podobno Wrzesień-Październik są najtańsze loty Cytuj
Members Rafal77 Napisano 4 Października 2024 Members Napisano 4 Października 2024 W drodze powrotnej w samolocie na lotnisku duże zainteresowanie? Lecieli też inni "przeszczepieńcy"?:-) Ehhh tyle obaw, tyle wątpliwości, że zasób pytań staje się niewyczerpalny:-) Cytuj
Members ad7 Napisano 4 Października 2024 Members Napisano 4 Października 2024 3 godziny temu, Rafal77 napisał: Powiedz mi jeszcze ile płaciłeś za bilety lotnicze? Wybieram się na zabieg w styczniu 2025 i nie wiem czy teraz kupować czy przed samym wylotem? To zależy czym chcesz lecieć. Jeśli linie tradycyjne to październik/listopad to raczej ostatni dzwonek. Jeśli low costy to można poczekać do grudnia. 1 godzinę temu, Rafal77 napisał: W drodze powrotnej w samolocie na lotnisku duże zainteresowanie? Lecieli też inni "przeszczepieńcy"?:-) Ehhh tyle obaw, tyle wątpliwości, że zasób pytań staje się niewyczerpalny:-) 1/4 ludzi na lotnisku to przeszczepieni wzbudzający zainteresowanie głównie azjatów. Reszta raczej przyzwyczajona do takiego widoku. Cabin crew totalnie bez zainteresowania, dla nich to normalne na tym kierunku. Dopiero jak przesiadasz się gdzieś w EU to będziesz budzić sensację. Ja do dziś pamiętam przerażenie w oczach grupy 3ech dziewczyn na locie FRA-WRO. Cytuj
Members panpawel Napisano 5 Października 2024 Autor Members Napisano 5 Października 2024 15 godzin temu, Rafal77 napisał: W drodze powrotnej w samolocie na lotnisku duże zainteresowanie? Lecieli też inni "przeszczepieńcy"?:-) Ehhh tyle obaw, tyle wątpliwości, że zasób pytań staje się niewyczerpalny:-) Na locie powrotnym do Warszawy z Instambułu widziałem może z 3 osoby. Także bez szału Cytuj
Members waajchaa Napisano 7 Października 2024 Members Napisano 7 Października 2024 W dniu 4.10.2024 o 19:20, Rafal77 napisał: W drodze powrotnej w samolocie na lotnisku duże zainteresowanie? Lecieli też inni "przeszczepieńcy"?:-) Ehhh tyle obaw, tyle wątpliwości, że zasób pytań staje się niewyczerpalny:-) Przed wylotem też się zastanawiałem, czy nie będę atrakcją turystyczna na powrocie... 🙈 Zabieg miałem w styczniu tego roku, bilety kupowałem w listopadzie (cena potrafi zmieniać się z dnia na dzień), a w odpowiedzi na twoje pytanie to w samolocie oprócz mnie było jeszcze 20 kolegów i uwierz, że po zabiegu będziesz miał już gdzieś co o tobie pomyślą inni, najlepiej przekonasz się o tym jak w drodze z lotniska staniesz gdzieś na jedzenie. Cytuj
Members panpawel Napisano 7 Października 2024 Autor Members Napisano 7 Października 2024 4 godziny temu, waajchaa napisał: Przed wylotem też się zastanawiałem, czy nie będę atrakcją turystyczna na powrocie... 🙈 Zabieg miałem w styczniu tego roku, bilety kupowałem w listopadzie (cena potrafi zmieniać się z dnia na dzień), a w odpowiedzi na twoje pytanie to w samolocie oprócz mnie było jeszcze 20 kolegów i uwierz, że po zabiegu będziesz miał już gdzieś co o tobie pomyślą inni, najlepiej przekonasz się o tym jak w drodze z lotniska staniesz gdzieś na jedzenie. Ulga to będzie po 10 dniu jak na poduszce normalnie zaśnie 😝 1 1 Cytuj
Members panpawel Napisano 11 Października 2024 Autor Members Napisano 11 Października 2024 Update DZIEŃ 16. Wszystko się goi 2 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 11 Października 2024 Members Napisano 11 Października 2024 Pokaż proszę donor / boki Cytuj
Members panpawel Napisano 13 Października 2024 Autor Members Napisano 13 Października 2024 W dniu 11.10.2024 o 19:50, Rafal77 napisał: Pokaż proszę donor / boki 1 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 13 Października 2024 Members Napisano 13 Października 2024 Wygląda już to super. Śmiało można wychodzić do ludzi:-) Cytuj
Members panpawel Napisano 14 Października 2024 Autor Members Napisano 14 Października 2024 16 godzin temu, Rafal77 napisał: Wygląda już to super. Śmiało można wychodzić do ludzi:-) To prawda. Pod ostrym światłem widać lekko prześwity. W czapce nie nikt nie poznaje że cokolwiek miałem robione. Cytuj
Members ad7 Napisano 24 Października 2024 Members Napisano 24 Października 2024 W dniu 14.10.2024 o 11:52, panpawel napisał: To prawda. Pod ostrym światłem widać lekko prześwity. W czapce nie nikt nie poznaje że cokolwiek miałem robione. Prześwity na tym etapie zupełnie normalne. Obrzęk na skórze głowy, rany i te sprawy. Ja na tym etapie nie nosiłbym jeszcze czapki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi