Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano
15 godzin temu, ad7 napisał:

Prześwity na tym etapie zupełnie normalne. Obrzęk na skórze głowy, rany i te sprawy. Ja na tym etapie nie nosiłbym jeszcze czapki.

Staram się ograniczyć czapkę do minimum. Teraz trochę włosów wypadło i ciągle utrzymuje się zaczerwienienie. Myślę, że szampon, który dostałem od Aestepool może tak podrażniać skórę. Ktoś z was stosował jakiś balsam na głowę?

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano
W dniu 25.10.2024 o 07:51, ad7 napisał:

Ten otrzymywany od Aeste po zabiegu ma bardzo łagodny skład. Nie stosuj póki co nić prócz tego co zalecane jest przez klinikę.

Przeszedłem właśnie na dziecięcy, tak zaleciła Dominika. 

• Members
Napisano
9 godzin temu, Rafal77 napisał:

Wrzuć fotki. Jak te podrażnienia wyglądają?

Tak to wygląda po ponad miesiącu. Myślę, że Dominika kazała przejść na dziecięcy bo aparat na jednym ujęciu ocieplił balans i czerwień bardziej się wybiła. 

IMG_9833.jpeg

IMG_9834.jpeg

• Members
Napisano
3 godziny temu, Rafal77 napisał:

Czyja wiem czy to podrażnienia. Myślę, że wygląda to normalnie jak na pierwszy miesiąc. Zrób jeszcze fotki donoru jak możesz...I masz czas.

Donor

IMG_9844.jpeg

• Like 1
  • Members
Napisano
W dniu 5.11.2024 o 18:29, panpawel napisał:

Tak to wygląda po ponad miesiącu. Myślę, że Dominika kazała przejść na dziecięcy bo aparat na jednym ujęciu ocieplił balans i czerwień bardziej się wybiła. 

IMG_9833.jpeg

IMG_9834.jpeg

Normalny stan jak na po miesiącu, dobrze wygląda. Powodzonka.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • Members
Napisano
W dniu 26.12.2024 o 13:55, Rafal77 napisał:

Fajnie już to wygląda. Z każdą aktualizacją gęściej. Gratuluję i zazdroszczę bo cały ten proces dopiero przede mną. Zabieg w styczniu...

Trzymam kciuki. Ja tylko odliczam aż grzywka będzie równa 😎

• 4 weeks later...
  • Members
Napisano
W dniu 24.01.2025 o 15:24, Rafal77 napisał:

Jest gęściej a będzie jeszcze gęściej:-)

To prawda. Damian napisał, że teraz dopiero zaczną odrastać włosy. Jak Twoj zabieg? Już po?