Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Dzięki za relacjie. Za 2-3 msc powinny być już pierwsze efekty.

Powiedz mi gdzie robiłeś mezoterapię i jaki jest koszt zabiegu/ serii zabiegów i  co jakonczas trzeba to wykonywać?

• Members
Napisano
W dniu 23.12.2024 o 09:46, Rafal77 napisał:

Dzięki za relacjie. Za 2-3 msc powinny być już pierwsze efekty.

Powiedz mi gdzie robiłeś mezoterapię i jaki jest koszt zabiegu/ serii zabiegów i  co jakonczas trzeba to wykonywać?

Robiłem w Rzeszowie w spa trychologicznym, zabiegów najlepiej zrobić 6-8 z odstępami 3-4tyg. Za jedną wizytę place 400zl i trwa około 30-40min. Jakby ktos chcial to dam kontakt na pv 😁

• 4 weeks later...
  • Members
Napisano

Widać już powoli startują...za miesiąc już będzie naprawdę różnica widoczna a najlepsze dopiero przed Tobą. Fina w jakiej formie bierzesz tzn jakie tabletki dzielisz?  Proscar?

• Members
Napisano
7 godzin temu, Rafal77 napisał:

Widać już powoli startują...za miesiąc już będzie naprawdę różnica widoczna a najlepsze dopiero przed Tobą. Fina w jakiej formie bierzesz tzn jakie tabletki dzielisz?  Proscar?

Finsater. Jedna tabletka ma 5mg, dziele ją na 7/8 części 🙂

• 5 weeks later...
  • Members
Napisano

Jest już progres. Aż Cie nie poznałem i musiałem.wroxić na początek wątku:-)

A zrób jeszcze zdjexie korony od góry jak możesz?

• Members
Napisano

Strefa biorcza jak zawsze w aeste, mucha nie siada. Lekkie blizny, po których zaraz śladu nie będzie

• Like 1
  • Members
Napisano
4 godziny temu, ad7 napisał:

Strefa biorcza jak zawsze w aeste, mucha nie siada. Lekkie blizny, po których zaraz śladu nie będzie

Też zwróciłem uwagę, że super. Czekamy na zdjecia korony z góry :-)

• 1 month later...
  • Members
Napisano

Dla mnie suuuuuper. Taki efekt by mnie całkowicie satysfakcjonował a to u Ciebie dopiero start odrostu. Też czekam na efekty 13 kwietnia miną min3 msc

• Members
Napisano
W dniu 22.11.2024 o 18:18, mnk2k napisał:

Planuje za 2/3 tygodnie dodać mezoterapie.

UPDATE, 1 miesiac

Cześć,
Mam pytanie dotyczące tego etapu. Jestem teraz 1 miesiąc i niecałe dwa tygodnie po zabiegu i w sumie część włosów poleciało. U ciebie widzę że też tak było patrząc po zdjęciach, ale czy miałeś tak, że część tych włosów które wypadło, wypadło tak że jakby nie było po nich śladu na głowie? U mnie jest tak że widzę, że część ma zagnieżdżone czarne małe/mikro włoski, ale część jest pusta.

• Members
Napisano
22 godziny temu, lysy dzban napisał:

Cześć,
Mam pytanie dotyczące tego etapu. Jestem teraz 1 miesiąc i niecałe dwa tygodnie po zabiegu i w sumie część włosów poleciało. U ciebie widzę że też tak było patrząc po zdjęciach, ale czy miałeś tak, że część tych włosów które wypadło, wypadło tak że jakby nie było po nich śladu na głowie? U mnie jest tak że widzę, że część ma zagnieżdżone czarne małe/mikro włoski, ale część jest pusta.

U mnie część wypadło całkowicie, tak że było zupełnie łyso w tych miejscach. Odrosły po kilku miesiącach (głównie między 4. a 7. miesiącem po HT). Nie ma co się martwić.

• Like 1
  • Members
Napisano
W dniu 31.03.2025 o 17:48, Rafal77 napisał:

Dla mnie suuuuuper. Taki efekt by mnie całkowicie satysfakcjonował a to u Ciebie dopiero start odrostu. Też czekam na efekty 13 kwietnia miną min3 msc

Efekt dobry, ale u niego większość odrostu już jest za nim. Gadka, że finalny efekt jest po 12 miesiącach nie jest prawdą bo znaczna większość efektu pokazuje się w okolicach 5-6 miesiąca i to jest efekt bliski finalnego.

• Thanks 1
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members
Napisano (edytowane)

Przód wygląda całkiem dobrze, ale góra...sam nie wiem. Wolno rosną ci te włosy, co prawda podobnie jak u mnie, ale ja mam 42 lata. 
Z drugiej strony na górze głowy jakoś bardzo dużo posadzonych włosów nie miałeś, więc chyba nie ma co oczekiwać też jakiejś wybitnej gęstości. 

Używasz minoksa? Czy tylko finasteryd i suplementy?

Edytowane przez lysy dzban