Members mnk2k Napisano 22 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 22 Grudnia 2024 (edytowane) UPDATE : 2miesiące, nie patrzcie na obcięcie (sam do lustra sie obcinałem) 🤣 edit: zapomnialem dodac ze jestem po 1 zabiegu mezoterapii (planuje około 6 co średnio 3/4tyg) + stosuje codziennie serum colostrum od 18grudnia (3miesiace codziennie pózniej 1raz na tydzien) Edytowane 22 Grudnia 2024 przez mnk2k Cytuj
Members Rafal77 Napisano 23 Grudnia 2024 Members Napisano 23 Grudnia 2024 Dzięki za relacjie. Za 2-3 msc powinny być już pierwsze efekty. Powiedz mi gdzie robiłeś mezoterapię i jaki jest koszt zabiegu/ serii zabiegów i co jakonczas trzeba to wykonywać? Cytuj
Members mnk2k Napisano 27 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 27 Grudnia 2024 W dniu 23.12.2024 o 09:46, Rafal77 napisał: Dzięki za relacjie. Za 2-3 msc powinny być już pierwsze efekty. Powiedz mi gdzie robiłeś mezoterapię i jaki jest koszt zabiegu/ serii zabiegów i co jakonczas trzeba to wykonywać? Robiłem w Rzeszowie w spa trychologicznym, zabiegów najlepiej zrobić 6-8 z odstępami 3-4tyg. Za jedną wizytę place 400zl i trwa około 30-40min. Jakby ktos chcial to dam kontakt na pv 😁 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 21 Stycznia Members Napisano 21 Stycznia Widać już powoli startują...za miesiąc już będzie naprawdę różnica widoczna a najlepsze dopiero przed Tobą. Fina w jakiej formie bierzesz tzn jakie tabletki dzielisz? Proscar? Cytuj
Members mnk2k Napisano 21 Stycznia Autor Members Napisano 21 Stycznia 7 godzin temu, Rafal77 napisał: Widać już powoli startują...za miesiąc już będzie naprawdę różnica widoczna a najlepsze dopiero przed Tobą. Fina w jakiej formie bierzesz tzn jakie tabletki dzielisz? Proscar? Finsater. Jedna tabletka ma 5mg, dziele ją na 7/8 części 🙂 Cytuj
Members mnk2k Napisano 19 Lutego Autor Members Napisano 19 Lutego Po barberze i mocne swiatlo 4 miesiąc: 1 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 20 Lutego Members Napisano 20 Lutego Jest już progres. Aż Cie nie poznałem i musiałem.wroxić na początek wątku:-) A zrób jeszcze zdjexie korony od góry jak możesz? Cytuj
Members rutek183 Napisano 20 Lutego Members Napisano 20 Lutego Jak na 4 msc jest widoczna roznica, progres. (też cofnąłem do pierwszego zdjęcia :)) Nic tylko czekać na kolejne update. Cytuj
Members ad7 Napisano 21 Lutego Members Napisano 21 Lutego Strefa biorcza jak zawsze w aeste, mucha nie siada. Lekkie blizny, po których zaraz śladu nie będzie 1 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 21 Lutego Members Napisano 21 Lutego 4 godziny temu, ad7 napisał: Strefa biorcza jak zawsze w aeste, mucha nie siada. Lekkie blizny, po których zaraz śladu nie będzie Też zwróciłem uwagę, że super. Czekamy na zdjecia korony z góry Cytuj
Members mnk2k Napisano 25 Lutego Autor Members Napisano 25 Lutego Zdjęcie z góry jak prosiliście 😉 1 1 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 25 Lutego Members Napisano 25 Lutego Super a to nawet nie połowa drogi. Cytuj
Members Rafal77 Napisano 31 Marca Members Napisano 31 Marca Dla mnie suuuuuper. Taki efekt by mnie całkowicie satysfakcjonował a to u Ciebie dopiero start odrostu. Też czekam na efekty 13 kwietnia miną min3 msc Cytuj
Members tommek86 Napisano 1 Kwietnia Members Napisano 1 Kwietnia Zapowiada się świetny efekt 😁 czekamy na dalszy ciąg relacji Cytuj
Members lysy dzban Napisano 1 Kwietnia Members Napisano 1 Kwietnia W dniu 22.11.2024 o 18:18, mnk2k napisał: Planuje za 2/3 tygodnie dodać mezoterapie. UPDATE, 1 miesiac : Cześć, Mam pytanie dotyczące tego etapu. Jestem teraz 1 miesiąc i niecałe dwa tygodnie po zabiegu i w sumie część włosów poleciało. U ciebie widzę że też tak było patrząc po zdjęciach, ale czy miałeś tak, że część tych włosów które wypadło, wypadło tak że jakby nie było po nich śladu na głowie? U mnie jest tak że widzę, że część ma zagnieżdżone czarne małe/mikro włoski, ale część jest pusta. Cytuj
Members Sado Napisano 2 Kwietnia Members Napisano 2 Kwietnia 22 godziny temu, lysy dzban napisał: Cześć, Mam pytanie dotyczące tego etapu. Jestem teraz 1 miesiąc i niecałe dwa tygodnie po zabiegu i w sumie część włosów poleciało. U ciebie widzę że też tak było patrząc po zdjęciach, ale czy miałeś tak, że część tych włosów które wypadło, wypadło tak że jakby nie było po nich śladu na głowie? U mnie jest tak że widzę, że część ma zagnieżdżone czarne małe/mikro włoski, ale część jest pusta. U mnie część wypadło całkowicie, tak że było zupełnie łyso w tych miejscach. Odrosły po kilku miesiącach (głównie między 4. a 7. miesiącem po HT). Nie ma co się martwić. 1 Cytuj
Members galed12 Napisano 2 Kwietnia Members Napisano 2 Kwietnia W dniu 31.03.2025 o 17:48, Rafal77 napisał: Dla mnie suuuuuper. Taki efekt by mnie całkowicie satysfakcjonował a to u Ciebie dopiero start odrostu. Też czekam na efekty 13 kwietnia miną min3 msc Efekt dobry, ale u niego większość odrostu już jest za nim. Gadka, że finalny efekt jest po 12 miesiącach nie jest prawdą bo znaczna większość efektu pokazuje się w okolicach 5-6 miesiąca i to jest efekt bliski finalnego. 1 Cytuj
Members mnk2k Napisano 29 Kwietnia Autor Members Napisano 29 Kwietnia Update 6miesiecy i 1 tydzien 1 Cytuj
Members ad7 Napisano 25 Maja Members Napisano 25 Maja Przodek super, korona tradycyjnie Efekt ogólny po Aestepool jak zawsze świetny. Cytuj
Members Rafal77 Napisano 25 Maja Members Napisano 25 Maja Wrzuć lepsze zdjęcie korony...tak z góry. Cytuj
Members lysy dzban Napisano 9 Czerwca Members Napisano 9 Czerwca (edytowane) Przód wygląda całkiem dobrze, ale góra...sam nie wiem. Wolno rosną ci te włosy, co prawda podobnie jak u mnie, ale ja mam 42 lata. Z drugiej strony na górze głowy jakoś bardzo dużo posadzonych włosów nie miałeś, więc chyba nie ma co oczekiwać też jakiejś wybitnej gęstości. Używasz minoksa? Czy tylko finasteryd i suplementy? Edytowane 9 Czerwca przez lysy dzban Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi