Members Kamilpe Napisano 22 Grudnia 2024 Members Napisano 22 Grudnia 2024 Witam Chciał bym się pochwalić przeszczepem włosów u doktora Andrzeja Przybylskiego w Kaliszu. Śmiało polecam efekt po 10 miesiącach po przeszczepie zostało przeszczepione 3000 graftów. Doktor profesjonalne podszedł do zabiegu i problemu zabieg trwał 2 dni dlatego nie był tak męczący dla ciała. Polecam tego doktora jeśli ktoś zmaga się z łysieniem i chce mieć dobrze wykonany zabieg. Cytuj
Members antydhtor Napisano 25 Grudnia 2024 Members Napisano 25 Grudnia 2024 To mi równie dobrze wygląda jak efekt po cyproteronie i hrt, i/lub nakłuwaniu i minoxidilu. Wstaw jakieś fotki jak to było dokładnie robione. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Kamilpe Napisano 27 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 27 Grudnia 2024 Witam, biorę tylko finasteryd 1mg dziennie oraz Minoxidyl ale samo by to nie pomogło za duży był ubytek włosów. Cytuj
Members Kamilpe Napisano 28 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 28 Grudnia 2024 Ja płaciłem 10 zł za graft Cytuj
Members marcinek38 Napisano 28 Grudnia 2024 Members Napisano 28 Grudnia 2024 Jak długo bierzesz Fina ? I czy masz jakie skutki uboczne widzisz że pomaga Cytuj
Members Kamilpe Napisano 28 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 28 Grudnia 2024 Finasteryd na pewno spowolnił wypadanie włosów a skutków ubocznych nie mam żadnych tak że polecam każdemu spróbować na sobie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi