Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hello dear members of the Pokonajlysienie.com community,

On behalf of the entire Pokonajlysienie.com team, I would like to wish you all a Happy New Year!

As we move into 2025, we are excited to continue to provide you with a supportive and informative online community where you can connect with others who understand the challenges and successes of hair loss.

We are committed to providing you with the latest resources, information and support throughout the coming year.

May this year bring you self-confidence, self-acceptance and renewed hope for healthy hair.

Together we can accept our path.

We wish you all a happy, healthy and fulfilling New Year!

Heartily,

Eugene Informatique

Visit me for more web design ^^

Eugene Informatique

• Members
Napisano

Dziękuję bardzo. To forum jest jedno z najważniejszych w moim życiu. Nie wiem jak by wyglądało moje życie, gdyby antydhtor nie zapostował tutaj prawidłowego postępowania z łysieniem a potem bridgeburn się nim nie zainspirował. Wszystkim użytkownikom życzę nw0 i nieograniczonego dostępu do substancji których do tego potrzebują.

• Like 1
  • Members
Napisano
EugeneInformatique
This odpowiedź was recognized by EugeneInformatique!

antydhtor was awarded the badge 'Superstar' and 50 points.

Miło, że jest chociaż kilku ludzi co to doceniło. I tak samo w skali globalnej. Bowiem nigdy nic z tego nie miałem, robiłem to dla siebie, a jedynie kupę hejtu spotkało mnie kiedyś na tym forum. 

W pełni podpinam się z życzeniami pod przedmówców.

In The New Year Happy New Hair!!!

• Like 1

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator