Members antydhtor Napisano 6 Stycznia Members Napisano 6 Stycznia Witam. Jako, że zawsze warto znać jakiś język obcy, a jest i to wysoce przydatne, a często też i niezbędne aby jechać za granicę na zabieg przeszczepu włosów czy redukcji czoła, lub po jakieś lekarstwa sobie, zakładam ten wątek, i myślę, że wielu ludziom się może przydać. W tym wątku możecie podzielić się informacjami jakie macie sprawdzone w swoim przypadku sposoby/metody nauki języków obcych, oraz tym jakie konkretnie szkoły polecacie. Choć oczywiście wiadomo, że najlepszym i najbardziej skutecznym sposobem jest po prostu przebywanie i życie w danym kraju - gdzie ludzie posługują się językiem jakiego chcecie się nauczyć. Czego chyba bardzo dobrym i najlepszym przykładem jest Popek, który podobno nawet nie skończył podstawówki, a biegle mówi angielskim i trochę też niemieckim. To samo dotyczy też wielu Cyganów - nie kończyli żadnych szkół a potrafią mówić wieloma językami, - choć już niekoniecznie pisać... Mnie zawsze we wszystkich szkołach od dziecka uczyli niemieckiego, ale będąc samoukiem sam lepiej nauczyłem się angielskiego, niż w szkołach niemieckiego... Znam też parę słów po hiszpańsku i rosyjsku. Teraz jednak chciałbym jakoś podjąć naukę tajskiego, i w związku z tym mam pytanie do forumowiczów, którzy mają jakaś wiedzę nt. najlepszych szkół w Polsce odnośnie konkretnie tego języka, bo nie są to tak oklepane szkoły i na każdym rogu w każdym mieście - jak w przypadku angielskiego... Cz ktoś może polecić jakąś dobrą sprawdzoną szkołę języka tajskiego, skuteczne metody nauki tego języka, albo namiarami na prywatnych nauczycieli/natywnych speakerów tegoż języka w Polsce ? Zapraszam serdecznie do dyskusji i zarazem zachęcam do podjęcia nauki jakiegoś języka! Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi