Clinics BHR Clinic Napisano 9 Stycznia Clinics Napisano 9 Stycznia Po zaledwie sześciu miesiącach od zabiegu widać było już bardzo ładny efekt. Pacjent chciał zająć się linią włosów, która go dręczyła. Ponieważ rozproszona utrata włosów rozprzestrzeniła się w kierunku środka skóry głowy, pokryliśmy cały obszar 3150 FUE. Pacjent jest bardzo zadowolony z efektu, który pozytywnie wpłynął na jego życie. Wiek: 34 Stosowane leki: Oral Minoxidil Użyte grafty: 1 włosowe - 915 2 włosowe - 1749 3 włosowe - 486 Total: 3150 Cytat pacjenta: "„Naprawdę jestem zadowolony z efektu uzyskałam zabiegiem. Nie stosuje już włókien włosów. Efekt zabiegu zmotywował mnie do bycia lepszym i zaczęłam się odżywiać o wiele zdrowiej. Schudłam 7 kg w ciągu ostatnich 6 miesięcy bez stosowania diety. Dziękuję za zmianę mojego życia!”" Przed zabiegiem: Zabieg: 6 miesięcy: 9 miesięcy: Cytuj Jan Konsultant BHR Clinic jan@bhrclinics.com https://www.youtube.com/c/bhrclinic
Rekomendowane odpowiedzi