Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

AestePool (Dr Altan) czy Skymed (Estepalace)

Wybrałem te dwie, bo mają dość dobre opinie na tym forum i co dla mnie bardzo ważne ,,punkt konsultacyjny" w Polsce - nie chciałbym sie bujać z jakimś stanem zapalnym czy czymś innym po polskiej konkurencji (odrzuciłem Flymedicę po kilku wtopach pokazanych na tym forum)

Mam 6 w skali Norwooda, chciałbym trochę zagęścić przód i zminimalizować zakola, ale najważniejsze żeby nie zniszczyć donoru. 

Wiem, że obie to kliniki budżetowe, ale patrząc na efekty wychodzi im dość dobrze.

Panowie, którą klinikę polecacie?

• Members
Napisano

Ja umówiłem termin w AestePool na czerwca. Pierwsze chciałem w Polsce i nawet cena wysoka nie jest dla mnie problemem ale po reserchu sieci i opini różnych ludzi co robili dałem sobie spokój. Nawet był okres czasu że całkiem odpuściłem z uwagi że lepiej nie robić bo może być gorzej niż jest. 

• Thanks 1
  • Members
Napisano
W dniu 30.01.2025 o 18:13, barber0 napisał:

ale najważniejsze żeby nie zniszczyć donoru. 

To między innymi z tego powodu na twoim miejscu wybrałbym kameralny Aeste, masz tam te same osoby techniczne, które pobieranie graftów wykonują od kilku lat. Efekty nie zepsucia donoru u nich masz w wielu relacjach na forum, w tym w mojej.