Members barber0 Napisano 30 Stycznia Members Napisano 30 Stycznia AestePool (Dr Altan) czy Skymed (Estepalace) Wybrałem te dwie, bo mają dość dobre opinie na tym forum i co dla mnie bardzo ważne ,,punkt konsultacyjny" w Polsce - nie chciałbym sie bujać z jakimś stanem zapalnym czy czymś innym po polskiej konkurencji (odrzuciłem Flymedicę po kilku wtopach pokazanych na tym forum) Mam 6 w skali Norwooda, chciałbym trochę zagęścić przód i zminimalizować zakola, ale najważniejsze żeby nie zniszczyć donoru. Wiem, że obie to kliniki budżetowe, ale patrząc na efekty wychodzi im dość dobrze. Panowie, którą klinikę polecacie? Cytuj
Members hack Napisano 31 Stycznia Members Napisano 31 Stycznia Ja umówiłem termin w AestePool na czerwca. Pierwsze chciałem w Polsce i nawet cena wysoka nie jest dla mnie problemem ale po reserchu sieci i opini różnych ludzi co robili dałem sobie spokój. Nawet był okres czasu że całkiem odpuściłem z uwagi że lepiej nie robić bo może być gorzej niż jest. 1 Cytuj
Members ad7 Napisano 31 Stycznia Members Napisano 31 Stycznia W dniu 30.01.2025 o 18:13, barber0 napisał: ale najważniejsze żeby nie zniszczyć donoru. To między innymi z tego powodu na twoim miejscu wybrałbym kameralny Aeste, masz tam te same osoby techniczne, które pobieranie graftów wykonują od kilku lat. Efekty nie zepsucia donoru u nich masz w wielu relacjach na forum, w tym w mojej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi