Members Afrikaner Napisano 19 Lutego Members Napisano 19 Lutego Dzień dobry. Czy ktokolwiek posiada doświadczenie ze SmylaHair? Oferują oni jak na polskie standardy bardzo atrakcyjne ceny (ok. 6 zł za graft). Od jakiegoś czasu planuję mały zabieg przeszczepu włosów i po kontakcie z wieloma klinkami wybór najprawdopodobniej padnie właśnie na SmylaHair. Niedawno byłem nawet na konsultacji u Dr. Smyły i generalnie rozmowa z nim wywarła na mnie pozytywne wrażenie. Oszacował rozsądną ilość potrzebnych graftów (ok. 800) był skłonny do odpowiedzi na wszystkie moje pytania oraz nie namawiał mnie na poddanie się operacji. Sam Doktor twierdzi że sam dokonuje wydobycia mieszków jak i ich wszczepiania co również odebrałem jako dobry znak. Warto jeszcze wymienić że sama konsultacja była darmowa. Na stronie SmylaHair znajduje się małe ale dobrze wyglądające portfolio wyników wykonanych przez nich przeszczepów, jednocześnie opinie Google też pozostawiają dobre wrażenie; średnia ocen 5.0 wystawiona przez konta wyglądające na prawdziwych ludzi. Jednak poza Google oraz ich stroną w internecie prawie w ogóle nie ma opinii na ich temat zarówno tych pozytywnych jak i negatywnych. Czy ktokolwiek jest w stanie dostarczyć jakikolwiek kontekst względem tej kliniki? 3 Cytuj
Members steel Napisano 28 Lutego Members Napisano 28 Lutego Część wszystkim.Podbijam temat.Też jestem ciekaw ludzi , którzy coś słyszeli na temat tej kliniki.Jak to się ma do kliniki Przybylskiego i do Aestepool?Jaka jakość wykonywanych zabiegów.? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi