Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam, 

Choc nie pisze tu za czesto, jestem obecny na forum dosc regularnie. Zwlaszcza cenie ogromna wiedze, wytrwalosc i dazenie do celu u Antka.

Choc wielu forumowiczow nie zgadza sie z jego wyglaszanymi tezami oraz  jego podejsciem do tematu, nie ma co ukrywac, jest jednym z niewielu ekspertow w kwestii leczenia lysienia. 

Bylbym bardzo wdzieczny jesli zamiescil by wpis pod moim postem, odnoszac sie do niego jak i kazda inna soba zainteresowana tematem.

A wiec do senna.

Mam 45l. Od wielu lat zauwazylem ze linia wlosow sie cofa. Na cale szczescie proces ten nie postepowal jakos drastycznie. Pare lat temu postanowilem ze chcialbym cos z tym zrobic. Szukajac odpowiedzi na kwestie z tym zwiazane trafilem tu na forum i musze przyznac, ze polknolem bakcyla. Kilkukrotnie przymierzalem sie do rozpoczecia klasycznej terapii ale jakos nie moglem sie zebrac. W koncu w zeszlym roku 1.06.2024 zdecydowalem sie na jej rozpoczecie. 

W pierwszej kojejnosci rozpoczolem przyjmowanie 1mg Fin ED. ( jesli chodzi o uboki - zero) . Biore   do dzis bez dnia przerwy. Jakies 8 tyg dodalem do terapii minoxidil 5% w piance rano i wieczor. ( na 100% zauwazylem ze w okolicach aplikowania wlosy wypadly oraz przerzedzily sie. 

Wiem ze nie jest to jakis dlugi czas ale chcialbym abyscie na.podstawie zalaczonego zdjecia ocenili obecyn stan i co moge oczekiwac w przyszlosci za miesieac/ pol roku/ rok.

Czy oplaca mi sie zwiekszyc dawke fina? Moze dodac cos do kuracji?

Czy te wloski maja szanse na zostanie pelnoprawnymi wlosami? Co moge zrobic by tak sie stalo?

Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.

20250310_143141.jpg

• Like 1
  • Members
Napisano (edytowane)
W dniu 11.03.2025 o 00:22, s27mek napisał:

Czy oplaca mi sie zwiekszyc dawke fina? Moze dodac cos do kuracji?

Chyba lepiej przejść na duta (lub obydwa), ale zanim to zrobisz możesz oczywiście zwiększyć i sprawdzić jak będzie. A dodać to możesz co chcesz. Wiesz co jest bardziej lub mniej skuteczne, a co totalnym scamem.

Możesz też spróbować nakłuwania. 

W dniu 11.03.2025 o 00:22, s27mek napisał:

Czy te wloski maja szanse na zostanie pelnoprawnymi wlosami? Co moge zrobic by tak sie stalo?

Realna szansa jest, choć peanie nie w pełni, bo to jak domniemywam obszar zakoli. Bardzo niewiele możesz zrobić w tym zakresie (jeśli to zakola) stosując ''konwencjonalne'' środki. Zwyczajnie fin czy dut (tabletki plus wcierki) to samo minox + nakłuwanie, ew też mezoterapia z duta. Jednak do nadzwyczajnych spektakularnych efektów na tym najgorszym do leczenia obszarze, to jak zapewne wiesz - cięższa chemia, której oczywiście nie polecam, bo to oczywiste, że to nie dla wszystkich. Jak masz taki stan jak masz i 45 lat, to oby się to tak zatrzymało i HT na te obszary - wówczas obędzie się bez cięższej chemii - i uboków z braniem tych leków związanych, choć oczywiście są ludzie, którzy nie odczuwają jakoś nadmiernie (czasami w ogóle) uboków natury seksualnej (o czym w innym stosownym wątku) od np. skromnych dawek CPA.

Edytowane przez antydhtor
interpunkcja/poprawa ''dużych'' liter, mam wyjechaną klawiaturę....

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator