Members 2025 Napisano 17 Marca Members Napisano 17 Marca Cześć, zakładam swój wątek na forum, dziś mija 8 dzień po zabiegu. Po konsultacji zdecydowałem się na zabieg przeszczepu 2500 graftów na koronę głowy. Aktualnie mogę napisać, że nie mam zastrzeżeń ani do obsługi, ani do przebiegu zabiegu i co najważniejsze - ani do efektów po kilku dniach. Wszystko goi się jak należy, tabletki przeciwbólowe odstawiłem po 3 dobach. Ogólny dyskomfort w pierwszych dniach po zabiegu oceniam na niski, mogłem normalnie funkcjonować (zakupy, spotkania ze znajomymi itp). Mam nadzieję, że za kilka miesięcy będę mógł wstawić zdjęcia głowy już bez łysiny na koronie a moja relacja i doświadczenie przyda się komuś w podjęciu decyzji. Kolejne aktualizacje postaram się wrzucać co miesiąc. Poniżej zamieszczam zdjęcia: - 3 pierwsze zdjęcia w dniu zabiegu - 3 kolejne zdjęcia 3dni po zabiegu - 1 kolejne zdjęcie 6dni po zabiegu - oraz 6 ostatnich zdjęć z dnia dzisiejszego (8 dni po zabiegu) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi