Members tomasz.w Napisano 20 Marca Members Napisano 20 Marca Cześć! Napisałem swój pierwszy post tutaj, w którym opisuje jakich środków używam by poprawić włosy oraz zatrzymać łysienie. Mam trochę ponad 35 lat, problemy z łysieniem mam od lat nastoletnich. Może z 10 lat temu podjąłem jakieś leczenie, z umiarkowanym skutkiem, co opisałem w podlinkowanym wyżej temacie. Mam duży problem ze zdecydowaniem się na porządną klinikę przeszczepu. Kilka klinik pomógł mi znaleźć DeepSeek i ChatGPT, jednak nie jestem co do nich w pełni przekonany. Natomiast tutaj polecacie inne kliniki. Kliniki o których wiem teraz i które w tym momencie rozważam to: Aestepool - polecana przez was, przez to forum. Zalety: biuro w Warszawie, mam tam bardzo blisko, można wziąć pakiet premium, że będę jedyną osobą zabiegową tego dnia i pod ciągłym nadzorem lekarza, bardzo dobre opinie i referencje. Wady: dość mało opinii, nie znalazłem ani jednej złej opinii. Mało zdjęć przed i po. EsteNove - wysoki stopień referencji, ale większość opinii dodawana zaraz po przeszczepie, więc są niemiarodajne. Mają możliwość przeszczepu 'komórek macierzystych'? Nie wiem o co w tym chodzi. Dużo zdjęć przed i po, w większości raczej ok, często bardzo fajnie to wygląda. Cosmedica - wysoki stopień referencji, ale większość opinii dodana zaraz po przeszczepie. Świetne zdjęcia przed i po. Trochę niestety negatywnych opinii. Dużą wadą jest brak jawnych cen. Hair of Istambul - Najlepsze zdjęcia przed i po. Bardzo renomowana klinika, w większości dobre opinie. Niestety brak jawnych cen, z tego co kiedyś patrzyłem, bardzo droga. Asmed - OK zdjęcia przed i po, całkiem dobre referencje, brak ceny. Prawdopodobnie mógłbym wymienić jeszcze kilka klinik. Problem jest taki, że boję się trafić na kiepskiego lekarza / klinikę lub że po prostu mi spierdzieli robotę. Widziałem rózne efekty tych operacji i niektóre są tragiczne, inne takie sobie, inne dobre a jeszcze inne świetne. Chciałbym mieć możliwie najlepszy i najpewniejszy efekt, przede wszystkim bardzo dobrą linię włosów typu model-look. Wygląd możliwie naturalny, ale na pewno nie 'naturalny jak dla wieku'. Z tego co widzę po zdjęciach przed i po, to najbardziej newralgiczną rzeczą jest właśnie linia włosów. Najcięższa rzecz, to by była dobrze odtworzona, dostatecznie nisko sprowadzona do czoła i bez zakoli. Chciałbym także mieć pełne wsparcie pozabiegowe, możliwie by wszystko zrobili dobrze za pierwszym razem, lecz także wsparcie pooperacyjne. Na ten moment najrosądniejsze wydaje się Aestepool, ale najlepsze zdjęcia przed i po ma Hair of Istambul. Chiałbym się zmieścić w 20k zł z zabiegiem o ile to możliwe. Dzisiaj postaram się dodać jak obecnie wyglądają moje włosy. Proszę o możliwe porady, za i przeciw. Cytuj
Members Esaroth Napisano 21 Marca Members Napisano 21 Marca Pokaż zdjęcia włosów, bez tego ciężko ocenić, bo może być tak że nie uda się tego zrobić jednym przeszczepem jak jest duży ubytek, a jak się uprzesz na jeden i zrobią ci overharvesting donoru to będziesz sobie pluł w brodę. Ja od siebie polecam Aestepool - możesz zobaczyć na forum moją relację, zaczął mi się 6 miesiąc i jestem mega zadowolony Cytuj
Members antydhtor Napisano 27 Marca Members Napisano 27 Marca W dniu 20.03.2025 o 15:29, tomasz.w napisał: Chciałbym mieć możliwie najlepszy i najpewniejszy efekt, przede wszystkim bardzo dobrą linię włosów typu model-look. Wygląd możliwie naturalny, ale na pewno nie 'naturalny jak dla wieku'. Lubię to. Podoba mi się to. W dniu 20.03.2025 o 15:29, tomasz.w napisał: Z tego co widzę po zdjęciach przed i po, to najbardziej newralgiczną rzeczą jest właśnie linia włosów. Najcięższa rzecz, to by była dobrze odtworzona, dostatecznie nisko sprowadzona do czoła i bez zakoli. To nie jest aż takie trudne dla fachowców w tym wyszkolonych i wykonujących takie zabiegi na co dzień czyli dużo przypadków kobiet, transów, i niełysiejących obniżających linię, ale dla lekarza przerabiającego tylko setki albo tysiące przypadków od NW3 wzwyż to może być to problemem tak natury technicznej jak i mentalnej. Więc radzę dobrze poszukać i zastanowić się nad wyborem kliniki. W dniu 20.03.2025 o 15:29, tomasz.w napisał: Dzisiaj postaram się dodać jak obecnie wyglądają moje włosy. Wstaw fotki. Narysuj/pokaż co chcesz osiągnąć. Wtedy będziemy szacować ilość graftów itd. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members feegloo Napisano 31 Marca Members Napisano 31 Marca Odnoszę wrażenie, że rozmawiamy z treścią wygenerowaną przez sztuczną inteligencję, której celem jest reklama. Cytuj
Members antydhtor Napisano 31 Marca Members Napisano 31 Marca Zobaczymy. Myślisz, że sztuczna inteligencja nie potrafi ukraść gdzieś zdjęć i tu wstawić ? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members feegloo Napisano 31 Marca Members Napisano 31 Marca Nie wiem, możliwe. Po prostu jak czytam sformułowanie typu "Mam na pewno jeszcze pytania", to brzmi dziwnie, bo Polak nie posługuje się takim językiem. Ale może ja mam jakąś obsesję i wszędzie niesłusznie podejrzewam, że świeży user z 0 postami który między słowami coś chwali, to od razu reklama. Cytuj
Members kiriku3 Napisano 2 Kwietnia Members Napisano 2 Kwietnia Tez ze swojej strony polecam Aestepool, idzie 6 miesiac i jak na razie z miesiaca na miesiac wszystko ladnie rosnie. Teraz zwiekszyli cene jak widze od nowego roku ale nic dziwnego wsm, zwykle prawo popytu i podazu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi