Members antydhtor Napisano 21 Kwietnia Members Napisano 21 Kwietnia Witam. Z uwagi na to, iż uważam, że jakąś tam wartość ma moja dokumentacja fotograficzna mojego leczenia łysienia AGA/MPB, jak również dlatego, że wielu ludzi mnie o to prosiło, oraz z powodu, że chciałbym jednak aby na tym forum coś tam po mnie i moich legendarnych rezultatach wyleczenia tej choroby pozostało, postanowiłem ponownie zamieścić taką galerię zdjęć (z krótkim opisem i datowaniem) moich efektów - uzyskanych już blisko 10 lat temu, i pozostawić po sobie tu niejako taki pomnik. A może będzie to dla kogoś też jakąś ciekawostką, bo wielu nowych forumowiczów nigdy nie widziało moich efektów. Pierwsze zdjęcie i jedyne jakie mam z tamtego okresu, zostało przypadkowo zrobione, bo nie robiłem ani nie pozowałem do żadnych zdjęć mając taki stan. Zatem jedyna fotka z tamtego okresu i najgorszego stanu, pokazuje stan z lat: 2010-2013. Kontynuacja i reszta zdjęć wraz z krótkim opisem w następnych postach, aby były jakoś oddzielone od siebie. Są to zdjęcia ze starego dysku, dokładnie te, które były kiedyś na forum w moim starym archiwalnym wątku, tylko teraz dodatkowo ocenzurowane. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 21 Kwietnia Autor Members Napisano 21 Kwietnia Następne zdjęcia pokazują stan już po wdrożeniu leczenia farmakologicznego, i są to fotki pokazujące efekty po 3-miesiącach stosowania finasterydu (1mg ED), i następnie dwóch lat stosowania dutasterydu w dawce początkowo 0,5 mg ED przez pierwsze pół roku i przez następne 1,5 roku w dawce podwójnej - 1 mg ED po 0,5 mg dutasterydu rano i wieczorem - dokładnie co 12h. Dodam tylko, że nigdy żadnych efektów ubocznych nie miałem od fina, ani duta, mimo codziennego brania tych tabletek i nawet w podwójnej dawce, a zanim zabrałem się za farmakologię brałem wcześniej suplement Saw Palmetto (Palma Sabałowa) przez ok pół roku w dawkach: 2x 320 mg (rano i wieczorem co 12h). Stan taki utrzymywał się w latach: 2013-2015. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 21 Kwietnia Autor Members Napisano 21 Kwietnia I dodatkowe zdjęcie ogólnego stanu włosów - kondycji włosów (tłuste przetłuszczające się z łojotokiem), gęstości - prześwity, i tzw. gniazda. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 21 Kwietnia Autor Members Napisano 21 Kwietnia A to już 08.2015 na CPA/HRT i całej hardcorowej kuracji wraz z dodatkami - szczegóły dostępne z moim starym archiwalnym wątku, oraz w tematach pokrewnych. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 21 Kwietnia Autor Members Napisano 21 Kwietnia I fotka Vertexu, oraz pokazująca w przybliżeniu ostrość na grubość pojedyńczego włosa, i broda - wszystko 08.2015. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 21 Kwietnia Autor Members Napisano 21 Kwietnia Kolejne zdjęcia - 11.2015. Tym razem na dość mocno wilgotnych jeszcze włosach - po czesaniu po kąpieli. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 21 Kwietnia Autor Members Napisano 21 Kwietnia Up-date. 03.2016 rok. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 21 Kwietnia Autor Members Napisano 21 Kwietnia I jeszcze zbliżenia na najbardziej newralgiczne i trudne do leczenia farmakologicznego obszary. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 21 Kwietnia Autor Members Napisano 21 Kwietnia I kolej na wspaniały miesiąc i rok w tej historii. 06.2016. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 21 Kwietnia Autor Members Napisano 21 Kwietnia I fotki przedstawiające stan ogólny włosów po profesjonalnym zabiegu keratynowania, oraz kompletny brak prześwitów. Dwie pierwsze - 06.2016, trzecia - 07.2016. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 21 Kwietnia Autor Members Napisano 21 Kwietnia (edytowane) I kolejna fotka 09.2016 - zrobiona z dalszej odległości, gdyż ludzie z tego jaki i z zagranicznego międzynarodowego forum, chcieli zobaczyć jak bardzo dała się we znaki feminizacja wtedy... - ale chyba nie tak bardzo. Sorry za nieco rozmazane zdjęcie, ale wtedy rozmazanie z poziomu aparatu to była jedyna cenzura tego zdjęcia i był to wizerunek całej mojej gęby bez dodatkowego ocenzurowania - więc liczę na zrozumienie. EDIT: Bo mam jeszcze fotkę z tego miesiąca i roku z inną fryzurą, która w jakiś tam sposób pokazuje gęstość/ilość włosów. Edytowane 21 Kwietnia przez antydhtor Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 21 Kwietnia Autor Members Napisano 21 Kwietnia (edytowane) A kurcze, bym zapomniał i pominął. Jeszcze mam fotkę wcześniejszą - 08.2016. EDIT: I pod spodem w tym poście jeszcze trzy fotki z 03.2017 (które przeoczyłem, ale wstawiam tutaj aby zachować kolejność) z przedziałkiem pokazujące jak gniazdo odrosło. Edytowane 21 Kwietnia przez antydhtor Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 21 Kwietnia Autor Members Napisano 21 Kwietnia I stan po ponad następnym roku - 11.2017. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 21 Kwietnia Autor Members Napisano 21 Kwietnia Zdjęcie 04.2019. I taki podobny stan utrzymuje się po dziś dzień. Możliwe, że będę robił Up-date co 5 lat, jeśli tylko żyć będę a to forum będzie istnieć. Powodzenia wszystkim leczącym na poważnie tę wyjątkowo okropną i parszywą chorobę. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members enson12 Napisano 21 Kwietnia Members Napisano 21 Kwietnia Nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować: zaangażowania, konsekwencji, wiedzy na temat leczenia AGA i w efekcie rezultatów. Nie śledziłem Twojego oryginalnego wątku, trafiłem tu później, ale z innych postów mniej więcej wiem co stosowałeś/stosujesz i jasne jest, że to jedna z najbardziej hardkorowych kuracji ever. Jasne jest również, że to nie kuracja dla każdego (wręcz dla mało kogo), natomiast sam w pewnym stopniu czerpię z Twoich doświadczeń, oczywiście świadomie i biorąc pod uwagę swoje realne możliwości i ryzyka jakie jestem w stanie podjąć. Raz jeszcze gratuluję wygrania z tym gównem🙃 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi