Members aliack Napisano 2 Czerwca Members Napisano 2 Czerwca (edytowane) Hej! Dwa dni temu robiłem transplantacje w Turcji w klinice Promed, zerknijcie proszę swoim okiem jak wykonali przeszczep, czy jest on zrobiony dobrze, jestem mega ciekawy. Na drugim zdjeciu linia wydaje sie lekko krzywa, ale to przez perspektywe. Z ich informacji wynika, ze przeszczepili mi 5,5 tys graftów Edytowane 2 Czerwca przez aliack Cytuj
Members antydhtor Napisano 3 Czerwca Members Napisano 3 Czerwca W dniu 2.06.2025 o 17:38, aliack napisał: Na drugim zdjeciu linia wydaje sie lekko krzywa, ale to przez perspektywe. Linia jest ewidentnie krzywa i nie tylko na drugim zdjęciu, ale i na pierwszym i będzie taka na każdym innym następnym. I nie chodzi tu tylko o to, że jest znacznie wyżej i pod innym kątem z jednej strony, ale nawet szpic nie jest na środku. Możliwe, że większa opuchlizna z jednej strony też coś potęguje ten efekt, ale za pewne będzie krzywo, i nie jest to żadna perspektywa. W dniu 2.06.2025 o 17:38, aliack napisał: Z ich informacji wynika, ze przeszczepili mi 5,5 tys graftów Liczyli to jakoś dokładnie, była też przy tym jakaś selekcja graftów? I wstaw jakieś fotki z przed zabiegu, bo trudno wyobrazić sobie jak to wyglądało, a tym samym gorzej zaś do oceny końcowego efektu czyli celu HT. Grafty pobrane dość wysoko - ryzykownie na przyszłość, i w donorze też pewnie pozostanie jakiś ślad po tej ingerencji bo w końcu to 5500. Wstaw fotki, także donoru z przed zabiegu jak masz. I ciekawe po co powszczepiali grafty z tyłu poniżej obecnej łysiny na obszarze gdzie widać w miarę stan dobry, zamiast zrobić gęściej na środku - tam gdzie włosów było najmniej. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members WygladPrzedeWszstkim Napisano 8 Lipca Members Napisano 8 Lipca Na plus wysoka gęstość z przodu. Jak zamierzasz mieć włosy zaczesane na jeden bok to trochę się da to ukryć, ale powiedzmy sobie szczerze że jest krzywo. Mi też zrobili minimalnie jedno zakole wyżej i się obawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi