Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano (edytowane)

Hej!

Dwa dni temu robiłem transplantacje w Turcji w klinice Promed, zerknijcie proszę swoim okiem jak wykonali przeszczep, czy jest on zrobiony dobrze, jestem mega ciekawy. Na drugim zdjeciu linia wydaje sie lekko krzywa, ale to przez perspektywe. Z ich informacji wynika, ze przeszczepili mi 5,5 tys graftów

98282d3d-ec67-41d9-8f0c-b450c11a63f6.jpeg

551c054a-6769-47a9-924b-cb69326309e4.jpeg

3781d703-9181-4a24-a241-ede4cd960918.jpeg

Edytowane przez aliack
  • Members
Napisano
W dniu 2.06.2025 o 17:38, aliack napisał:

Na drugim zdjeciu linia wydaje sie lekko krzywa, ale to przez perspektywe. 

Linia jest ewidentnie krzywa i nie tylko na drugim zdjęciu, ale i na pierwszym i będzie taka na każdym innym następnym. I nie chodzi tu tylko o to, że jest znacznie wyżej i pod innym kątem z jednej strony, ale nawet szpic nie jest na środku. Możliwe, że większa opuchlizna z jednej strony też coś potęguje ten efekt, ale za pewne będzie krzywo, i nie jest to żadna perspektywa.

W dniu 2.06.2025 o 17:38, aliack napisał:

Z ich informacji wynika, ze przeszczepili mi 5,5 tys graftów

Liczyli to jakoś dokładnie, była też przy tym jakaś selekcja graftów?  

I wstaw jakieś fotki z przed zabiegu, bo trudno wyobrazić sobie jak to wyglądało, a tym samym gorzej zaś do oceny końcowego efektu czyli celu HT.

Grafty pobrane dość wysoko - ryzykownie na przyszłość, i w donorze też pewnie pozostanie jakiś ślad po tej ingerencji bo w końcu to 5500. 

Wstaw fotki, także donoru z przed zabiegu jak masz.

I ciekawe po co powszczepiali grafty z tyłu poniżej obecnej łysiny na obszarze gdzie widać w miarę stan dobry, zamiast zrobić gęściej na środku - tam gdzie włosów było najmniej.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• 1 month later...
  • Members
Napisano

Na plus wysoka gęstość z przodu. Jak zamierzasz mieć włosy zaczesane na jeden bok to trochę się da to ukryć, ale powiedzmy sobie szczerze że jest krzywo. Mi też zrobili minimalnie jedno zakole wyżej i się obawiam.