Members m242989 Napisano 17 Kwietnia 2014 Members Napisano 17 Kwietnia 2014 Sam bym skorzystał ale mi to nic nie da ponieważ mój stan jest tragiczny w młodym wieku dostałem od nich maila bo kiedyś pytałem o zabieg może ktoś skorzysta Hello, I am writing to inform you that we are having special promotional rates for transplants on: 24th April28th April30th April 1st May3rd May9th May all-inclusive prices for transplants on these days will be 2700 Euros also inclusive 2 sessions of PRP-therapy (RPR 3400 Euros). Please let us know as soon as possible if you are interested in this offer. Cytuj Start Kuracji : 23 maj 2014Kuracja : Proscar dzielony na 4 czesci ( 1.25mg fina ) raz dziennie Nizoral 2-3 razy w tygodniu
Members sugaar Napisano 18 Kwietnia 2014 Members Napisano 18 Kwietnia 2014 W dobrych klinikach to klienci biją się o terminy zabiegów, a tu sama klinika szuka klientów ( w dodatku poprzez mailing ) .Co najmniej dziwne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi