Members bzbe Napisano 29 Kwietnia 2014 Members Napisano 29 Kwietnia 2014 Robią mi sie przerzedzenia bo zakola już są i co myślicie o tym INNEOV DENSILOGY MEN ? pic na wode fotomontaż ? chyba że coś innego polecicie ? Cytuj
Gość Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Scam znany chyba od dekady lub dłużej.Wielu to stosowało na starym forum zwabionych reklamą. Oczywiście bez wpływu na proces łysienia (zero pozytywnych opinii wśród wiarygodnych osób). Pewna była pracownica firmy farmaceutycznej (o nicku jo) powiedziała nawet wprost: dermatolodzy dostają łapówy za przepisywanie gówien typu Inneov.Oczywiście łapówki nie są oferowane wprost, lecz w postaci drobnych prezencików od firm promujących "nowe" specyfiki wśród dermatologów."Nowe" w cudzysłowiu, bo substancje we wszystkich środkach się co do zasady powtarzają, tylko opakowania i nazwy się zmieniają. Zaszkodzić ci to nie zaszkodzi, pomóc ci też nie pomoże, ale KASĘ od ciebie wyciągną. Wysłane z mojego LG-E986 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Members bzbe Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Members Napisano 30 Kwietnia 2014 Szkoda, jaki sposób na przerzedzone włosy żeby ich trochę odrosło ? Cytuj
Gość Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 Całe forum jest o tym. Zwłaszcza o łysieniu dziedzicznym (androgenowym), które prawdopodobnie i ciebie dotyczy. Wysłane z mojego LG-E986 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi