Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałbym ,aby osoby , które go stosują zew/wew wypowiedziały się tutaj na jego temat .

Przy okazji chcę zadać pytanie dot . prostatanu z olimpu . Chcę go stosować zewnętrznie na skalp . Z tego co widzę kapsułki nie są żelowane - są w formie proszku . Czy można je rozpuścić i czy to będzie bezpieczna kuracja , bo prostatan zawiera dodatkowo kilka innych składników. Nigdy nie bawiłem się w chemika , więc może ktoś powie krok po kroku jak wykonać taką miksturę .

• Members
Napisano

pisałem już o tym setki razy.

Saw palmetto stosowane wewnętrznie nie ma kompletnie wpływu na proces łysienia. Stosowałem 3 lata więc mogę to potwierdzić na swoim przykładzie.

Co innego jeśli chodzi o stosowanie zewnętrzne, wtedy może się on okazać pomocny w kuracji. Co do prostanu z olimpu to zapewne zawiera suchy sproszkowany ekstrakt ok. 30%. Dlatego najlepszym rozwiązaniem jest kupienie ekstraktu olejowego. Tani jest ze swansona i zawiera dodatkowo olej z pestek dyni, trzeba go po prostu wyciągnąć strzykawką z kapsułki i dodać do swojej mieszanki, oraz dorzucić trochę polysorbat 80 jako emulgatora

• 1 year later...
  • Members
Napisano
pisałem już o tym setki razy.

Saw palmetto stosowane wewnętrznie nie ma kompletnie wpływu na proces łysienia. Stosowałem 3 lata więc mogę to potwierdzić na swoim przykładzie.

Co innego jeśli chodzi o stosowanie zewnętrzne, wtedy może się on okazać pomocny w kuracji. Co do prostanu z olimpu to zapewne zawiera suchy sproszkowany ekstrakt ok. 30%. Dlatego najlepszym rozwiązaniem jest kupienie ekstraktu olejowego. Tani jest ze swansona i zawiera dodatkowo olej z pestek dyni, trzeba go po prostu wyciągnąć strzykawką z kapsułki i dodać do swojej mieszanki, oraz dorzucić trochę polysorbat 80 jako emulgatora

Hmmm, to się zdecydowanie przyda - dzięki za info.

• 1 month later...
  • Members
Napisano

Witam.

Ma pytanko do osob ktore stosuja/stosowaly saw palmetto czy zauwazyliscie zwiekszone wypadanie wlosow po tym? Nie wiem za bardzo co mam myslec bo od 3-4 tyg lykam prostatan, sok z pokrzywy, omega 3, skrzyp polny z racji tego ze to same ziolka nie spodziewalem sie zwiekszonego wypadnia boje sie zeby nie pogorszyc na wlasne zyczenie stanu swoich wlosow.

Napisano

Ani pogarsza, ani polepsza. Zapewne łysiejesz w swoim zaprogramowanym genetycznie tempie.