Members Vanjia Napisano 19 Lipca 2014 Members Napisano 19 Lipca 2014 Drodzy użytkownicy,Chciałabym przedstawić Wam Marcina Nowaka, który będzie osobą kontaktową kliniki Medikemos doktora Lupanzula Emorane. Było mi bardzo miło asystować Wam przed, w trakcie oraz po zabiegu i mam nadzieję, że byliście zadowoleni ze współpracy. Marcin z przyjemnością zajmie się jej kontynuacją. Jako były pacjent będzie w stanie Wam pomóc oraz Was zrozumieć. Kontakt do Marcina to marcin@medikemos.com Wybrałam inną drogę w moim życiu i mam nadzieję, że rozumiecie moją decyzję. Dziękuję za wspólnie spędzony czas i życzę Wam wszystkiego najlepszego. Anna Cytuj Anna- Medikemos Patient Advisoranna@medikemos.com MeDiKemos Hair Transplantation263, Avenue Brugmann1180 BrusselsBelgium The natural solution for your hair losshttp://medikemosclinic.com/en/
Moderators Nerd Napisano 20 Lipca 2014 Moderators Napisano 20 Lipca 2014 Wielka szkoda! Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Rekomendowane odpowiedzi