Members ddysat Napisano 23 Lipca Members Napisano 23 Lipca Czy przy łuszczycy głowy może dojść do takiego wypadania włosów, że trzeba je ściąć? Czy to minie samo, czy jednak coś działa? Cytuj
Members tommek86 Napisano 23 Lipca Members Napisano 23 Lipca Myślę, że teoretycznie jest taka możliwość. Skóra ma zaburzona barierę w tym momencie. Ja mam problem z zapaleniem skóry głowy i niestety widzę , że ma to bardzo duży wpływ na kondycję włosów Cytuj
Members Ghesti Napisano 28 Lipca Members Napisano 28 Lipca Mnie pomógł zwykły szampon z drzewa herbacianego – uwierz mi, na głowie miałam tragedię. Skóra pękała, swędziała, łuska nie schodziła. Włosy zaczęły mi wypadać garściami, aż w końcu musiałam je ściąć na krótko. Teraz jest dużo lepiej. Odstawiłam cukier i mocno nawilżam skórę, też mi pomogło. Do mycia szampon Psorizel Cytuj
Members Uniar Napisano 6 Sierpnia Members Napisano 6 Sierpnia Mam to samo, włosy mi leciały strasznie. Przez kilka tygodni próbowałam wszystkiego i u mnie ostatecznie pomógł zestaw Psorisel – szczególnie płyn do skóry głowy, który stosuję na noc. Włosy zaczęły mniej wypadać, a skóra już się tak nie łuszczy. Zamawiałam tutaj: https://www.apteka-melissa.pl/produkt/verdelab-psorisel-night-solution-plyn-na-luszczyce-skory-glowy-150-ml,76724.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi