Members Member Napisano 17 Sierpnia 2014 Members Napisano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Temat zamówienia przeniesiony z viewtopic.php?f=5&t=1241&start=90 Poprzedni został zamknięty ze względu na to że zrobił się bałagan. Tak jak w poprzednim wątku było napisane.Cena to 16USD/g + wysyłka 50USD podzielone na wszystkich + wysyłka na terenie kraju 30zł kurierem i 11zł pocztą. No więc na dzień dzisiejszy lista osób wygląda tak:Member 40gtananarywa 5g To zamówienie jest organizowane przeze mnie a nie przez zioma. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez Gość Cytuj memberlys@gmail.com
Members ediwata Napisano 19 Sierpnia 2014 Members Napisano 19 Sierpnia 2014 No więc na dzień dzisiejszy lista osób wygląda tak:Member 10gHuberto 5gmalkolm109 15gtananarywa 5gediwata 10g cheers,ediwata Cytuj
Members Tarski123 Napisano 21 Sierpnia 2014 Members Napisano 21 Sierpnia 2014 Dopiszcie mnie do listy10 mg RUMój nick Tarski 123 -- 21 sie 2014, 4:42 -- Sorki oczywiście 10 g Cytuj
Members Johnyy Napisano 24 Sierpnia 2014 Members Napisano 24 Sierpnia 2014 Johnyy 15g. Do ilu zbieramy ? Cytuj Aktualna kuracja: zew:RU58841+ Loxon 5%, Polaris 11, Zoxin wew: Biotyna, Witamina D + B12
Members sugaar Napisano 25 Sierpnia 2014 Members Napisano 25 Sierpnia 2014 Zbieramy 100 g , aby uzyskać zniżkę u Kane'a .Niewiele brakuje do 100 g , więc myślę , że zamówienie będzie zrealizowane dosyć szybko . Cytuj
Members Member Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Members Napisano 31 Sierpnia 2014 Ok, zebrała się już widzę wystarczająca ilość. Wydaje mi się że dłużej już nie ma sensu czekać. Proszę każdego o wysłanie mi na memberlys@gmail.com maila potwierdzającego z nazwą użytkownika z forum, oraz danymi do wysyłki. W odpowiedzi odeślę każdemu dane do wpłaty. Cytuj memberlys@gmail.com
Members tadzik Napisano 31 Sierpnia 2014 Members Napisano 31 Sierpnia 2014 jak można to dopiszcie mnie do listy 30g Cytuj
Members Member Napisano 2 Września 2014 Autor Members Napisano 2 Września 2014 Tym osobom od których dostałem maile potwierdzające odesłałem informację zwrotną.Kto wysyłał mi potwierdzenie a nie dostał maila niech się zgłosi. Od kilku osób wciąż nie dostałem maila potwierdzającego z danymi do wysyłki. Każdy musi mi takiego maila wysłać bo muszę mieć dane do wysyłki wszystkich osób oraz muszę wiedzieć ile ostatecznie osób bierze udział w zamówieniu. Jeżeli ktoś rezygnuje to niech da znać. Chciałbym kwestie finansowe zamknąć do końca tygodnia także czekam na odzew od reszty osób. Cytuj memberlys@gmail.com
Members grzes8282 Napisano 2 Września 2014 Members Napisano 2 Września 2014 Gdyby byla mozliwosc chetnie bym zamowil 20 g Cytuj
Members user01 Napisano 3 Września 2014 Members Napisano 3 Września 2014 5 g Cytuj Aktualna kuracja:Polaris Lab 10Pantostin Minovivax 5%Ketoxin forteNIZORAL 2% KremPURITAN'S PRIDE Włosy, skóra i paznokcie
Members jopek Napisano 6 Września 2014 Members Napisano 6 Września 2014 Witam, jak ktoś zrezygnował, wezmę 5 gr. Cytuj
Members user01 Napisano 6 Września 2014 Members Napisano 6 Września 2014 jaka jest aktualna lista? ile osób już zapłaciło? Member, dałbyś radę zaktualizować listę? Cytuj Aktualna kuracja:Polaris Lab 10Pantostin Minovivax 5%Ketoxin forteNIZORAL 2% KremPURITAN'S PRIDE Włosy, skóra i paznokcie
Members Member Napisano 6 Września 2014 Autor Members Napisano 6 Września 2014 7 osób potwierdzone, wpłaty mam narazie od 3. Cytuj memberlys@gmail.com
Members KOPCZAS Napisano 8 Września 2014 Members Napisano 8 Września 2014 Siemano. Jestem tu nowy. jesli jeszcze sie da to zamowilbym 5 gram Cytuj
Members user01 Napisano 8 Września 2014 Members Napisano 8 Września 2014 Siemano. Jestem tu nowy. jesli jeszcze sie da to zamowilbym 5 gram To pisz do, cyt.: Proszę każdego o wysłanie mi na memberlys@gmail.com maila potwierdzającego z nazwą użytkownika z forum, oraz danymi do wysyłki. W odpowiedzi odeślę każdemu dane do wpłaty. Cytuj Aktualna kuracja:Polaris Lab 10Pantostin Minovivax 5%Ketoxin forteNIZORAL 2% KremPURITAN'S PRIDE Włosy, skóra i paznokcie
Members KOPCZAS Napisano 8 Września 2014 Members Napisano 8 Września 2014 aslyszeliscie o takim czyms ru-tox 5% na ebayu? jeden gosc z youtuba chwali to. Cytuj
Members sugaar Napisano 13 Września 2014 Members Napisano 13 Września 2014 @sewusek - jeśli chcesz brać udział w zamówieniu to skontaktuj się bezpośrednio z Memberem ( e-mail masz podany ) . W poniedziałek zamykamy zamówienie , ponieważ jest już opłacone wymagane 100 g. Zatem jest to ostatni moment na decyzję . Cytuj
Members tadzik Napisano 14 Września 2014 Members Napisano 14 Września 2014 Czy gdzieś jest jakaś aktualna lista osób,kto ile zamawia i kto wpłacił kasę? Jeżeli w zamówieniach grupowych,to nie mam dostępu.Kasę wpłaciłem. Cytuj
Members sugaar Napisano 14 Września 2014 Members Napisano 14 Września 2014 Jutro Member zamyka zamówienie , więc pewnie doda na pierwszej stronie pełną listę . Cytuj
Members Member Napisano 15 Września 2014 Autor Members Napisano 15 Września 2014 Tak, jak sfinalizuję sprawę to napisze co i jak.Na razie czekam na jeszcze jeden przelew który ma się dzisiaj zaksięgować. EDIT:Ok, udało mi się uporać z zamówieniem. Ostatecznie lista osób wygląda tak: Member,tadzik ,Tarski123,ediwata,Johnyy,sugaar,user01,Astronauta,tanarywa,Kopczas,MACIEKRK,sewusek na łączną ilość 140g.Kurs dolara po jakim były wymieniane złotówki:3,2615Teraz nie mam czasu za bardzo tego liczyć bo już sporo mi zeszło z tym zamówieniem ale podliczę dokładnie przy rozsyłce jakie były koszty. Generalnie dopłat nie przewiduję bo zmieściliśmy się w tych kwotach które były wpłacane. Kurs zakładaliśmy 3,3Czekam na przesyłkę teraz. Mam nadzieję że urząd celny się nie przyczepi. Kazałem do paczki załączyć wszystkie dokumenty i oznaczyć ją tak żeby w razie czego trzymali to w chłodni, tak na wszelki wypadek.Jak paczka przyjdzie to dam znać. Powinna dojść w ciągu 3-14 dni jak się urząd nie doczepi, także apeluje o cierpliwość i nie pisanie ciągle mi wiadomości kiedy przyjdzie bo czasem nie mam czasu wszystkim odpisywać na to samo pytanie.Pozdro Cytuj memberlys@gmail.com
Members MACIEKKRK Napisano 12 Października 2014 Members Napisano 12 Października 2014 Wiadomo coś? Cytuj
Members Member Napisano 12 Października 2014 Autor Members Napisano 12 Października 2014 Czekam na przesyłkę. Cytuj memberlys@gmail.com
Rekomendowane odpowiedzi