Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano (edytowane)

Temat zamówienia przeniesiony z viewtopic.php?f=5&t=1241&start=90

Poprzedni został zamknięty ze względu na to że zrobił się bałagan.

Tak jak w poprzednim wątku było napisane.

Cena to 16USD/g + wysyłka 50USD podzielone na wszystkich + wysyłka na terenie kraju 30zł kurierem i 11zł pocztą.

No więc na dzień dzisiejszy lista osób wygląda tak:

Member 40g

tananarywa 5g

To zamówienie jest organizowane przeze mnie a nie przez zioma.

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

Tym osobom od których dostałem maile potwierdzające odesłałem informację zwrotną.

Kto wysyłał mi potwierdzenie a nie dostał maila niech się zgłosi.

Od kilku osób wciąż nie dostałem maila potwierdzającego z danymi do wysyłki. Każdy musi mi takiego maila wysłać bo muszę mieć dane do wysyłki wszystkich osób oraz muszę wiedzieć ile ostatecznie osób bierze udział w zamówieniu.

Jeżeli ktoś rezygnuje to niech da znać.

Chciałbym kwestie finansowe zamknąć do końca tygodnia także czekam na odzew od reszty osób.

• Members
Napisano

jaka jest aktualna lista? ile osób już zapłaciło? Member, dałbyś radę zaktualizować listę?

Aktualna kuracja:

Polaris Lab 10

Pantostin

Minovivax 5%

Ketoxin forte

NIZORAL 2% Krem

PURITAN'S PRIDE Włosy, skóra i paznokcie

• Members
Napisano
Siemano. Jestem tu nowy. jesli jeszcze sie da to zamowilbym 5 gram

To pisz do, cyt.:

Proszę każdego o wysłanie mi na memberlys@gmail.com maila potwierdzającego z nazwą użytkownika z forum, oraz danymi do wysyłki. W odpowiedzi odeślę każdemu dane do wpłaty.

Aktualna kuracja:

Polaris Lab 10

Pantostin

Minovivax 5%

Ketoxin forte

NIZORAL 2% Krem

PURITAN'S PRIDE Włosy, skóra i paznokcie

• Members
Napisano

@sewusek - jeśli chcesz brać udział w zamówieniu to skontaktuj się bezpośrednio z Memberem ( e-mail masz podany ) . W poniedziałek zamykamy zamówienie , ponieważ jest już opłacone wymagane 100 g.

Zatem jest to ostatni moment na decyzję .

• Members
Napisano

Czy gdzieś jest jakaś aktualna lista osób,kto ile zamawia i kto wpłacił kasę? Jeżeli w zamówieniach grupowych,to nie mam dostępu.

Kasę wpłaciłem.

• Members
Napisano

Tak, jak sfinalizuję sprawę to napisze co i jak.

Na razie czekam na jeszcze jeden przelew który ma się dzisiaj zaksięgować.

EDIT:

Ok, udało mi się uporać z zamówieniem.

Ostatecznie lista osób wygląda tak: Member,tadzik ,Tarski123,ediwata,Johnyy,sugaar,user01,Astronauta,tanarywa,Kopczas,MACIEKRK,sewusek na łączną ilość 140g.

Kurs dolara po jakim były wymieniane złotówki:3,2615

Teraz nie mam czasu za bardzo tego liczyć bo już sporo mi zeszło z tym zamówieniem ale podliczę dokładnie przy rozsyłce jakie były koszty. Generalnie dopłat nie przewiduję bo zmieściliśmy się w tych kwotach które były wpłacane. Kurs zakładaliśmy 3,3

Czekam na przesyłkę teraz. Mam nadzieję że urząd celny się nie przyczepi. Kazałem do paczki załączyć wszystkie dokumenty i oznaczyć ją tak żeby w razie czego trzymali to w chłodni, tak na wszelki wypadek.

Jak paczka przyjdzie to dam znać. Powinna dojść w ciągu 3-14 dni jak się urząd nie doczepi, także apeluje o cierpliwość i nie pisanie ciągle mi wiadomości kiedy przyjdzie bo czasem nie mam czasu wszystkim odpisywać na to samo pytanie.

Pozdro

• 4 weeks later...