Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

Panowie!

Mam w razie czego, pod ręką 20g czystego (99%) tego specyfiku. Do rozpuszczenia samodzielnego i stosowania. Wraz z, praktycznie całym zestawem do rozpuszczania. Waga, alko + PG.

Byłby ktoś zainteresowany?

• Members
Napisano
HGH? Hormon wzrostu?? Jak to aplikujesz?

Hej, to nie temat na takie rozmowy. Pogadajcie sobie na priv albo gdzieś indziej.

Co do zamówienia. Mała aktualizacja.

Niestety paczka do mnie jeszcze nie dotarła. Po prostu utknęła gdzieś i tyle.

Kane dzisiaj wysłał jeszcze jedną paczkę i mam nadzieję że tym razem dojdzie.

Problem może być jak ta pierwsza też dojdzie.

Wtedy będzie trzeba zapłacić za obydwie.

Także mam nadzieję że są jacyś chętni w razie czego.

• Members
Napisano

Ponieważ zajmuje się importem na co dzień i wiem ile trwa wysyłka z Chin tym gównianym EMS-em . No chyba , że Kane wysłał TNT to może będzie szybciej .

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Proponuje zrobić wstępny wątek do następnego zamówienia, ciężko żeby ktokolwiek miał odsprzedać nową działkę. Żeby dostać zniżkę grupową trzeba brać co najmniej 150g?

• Members
Napisano

Ale ze jak to bedzie wygladalo??. Oni będą ściągać RU z chin na bieżąco?? I jednocześnie sprzedawać w Pl?? Jeżeli tak, to przynajmniej nie trzeba będzie tyle czekać na przesyłkę.

• Members
Napisano

No tak , ale koszt Ru od Kane'a ( wysoki kurs dolara ) + 23% VAT na granicy + marża sprzedawcy = drogi zakup w PL. Jak ktoś stosuje Ru tylko na zakola i używa 5 g Ru na 4 miesiące to jeszcze pół biedy . Ale jak ktoś będzie potrzebował większych ilości np . 30 g Ru jednorazowo , to może prędzej czy później zbankrutować na zakupie samego blokera ( o KB już nawet nie wspominam ) .

• Members
Napisano

Podejrzewam, że będą sprzedawać gotowe preparaty. Co jest oczywiście nieopłacalne, ale patrząc na cyrki z zamówieniami to kto wie... Często gęsto ktoś musi dokupić, a znajdą się i tacy co nie będą chcieli sami mieszać.