Members robson15 Napisano 12 Września 2014 Members Napisano 12 Września 2014 Witam,czy łysienie może być powiązane z wypadaniem brwi ? Nie wiem co mam robić.. brwi po lewej stronie od połowy strasznie się przerzedziły ;/ natomiast po prawej jest całkiem ok do tego czuję swędzenie.Dodam,że rzęsy są ok,nie zauważyłem żeby leciały Cytuj
Gość Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 Grzyb, drożdżaki, tarczyca, łysienie plackowate lub tp., brak witamin.Trudno powiedzieć bez badań, ale z androgenowym to na pewno nie ma nic wspólnego. Cytuj
Members robson15 Napisano 12 Września 2014 Autor Members Napisano 12 Września 2014 Jeśli chodzi o tarczycę to pewnie oprócz TSH także ft3 i ft4? Wątpie żeby to miało związek z witaminami do tego te swędzenie dosyć częste,chociaż spróbuję trochę ogarnąć dietę i zobaczymy co z tego wyjdzie.Czytałem,że to może być też spowodowane właśnie nużeńcem itp wgl można w szpitalu zrobić kompleksowe badania na grzyby i drożdzaki? Cytuj
Members sugaar Napisano 12 Września 2014 Members Napisano 12 Września 2014 To efekt działania minoxa .Bez paniki, sytuacja z czasem się unormuje . Cytuj
Members robson15 Napisano 13 Września 2014 Autor Members Napisano 13 Września 2014 tyle,że od dawna nie stosuję już minoxa wgl porzuciłem kurację Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi