Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano (edytowane)

Cześć,

Półtora roku temu robiłem przeszczep w Turcji typowo na zakola. W ostatnim czasie objawił mi się pewien problem z tym związany - włosy przeszczepione na zakolach rosną pod całkiem innym kątem niż te naturalne i zaczęły mi na głowie tworzyć "rogi", z którymi cięzko jest sobie poradzić. Moje naturalne włosy kładą mi się w kierunku czoła (środek), a przeszczepione na zakolach rosną w górę/bok,

Odrost procentowy mam ogólnie dobry, większość z tego co została przesadzona na pewno odrosła, ale mam coraz silniejsze wrażenie, że zostały one przesadzone bez żadnego planu ani pomysłu. Pod względem kątów nasadzenia włosów jedna Pani Technik zrobiła sobie jedno zakole jak uważała, druga Pani Technik drugie trochę inaczej, a naturalnie mam jeszcze coś innego. Nikt nie zwrócił uwagi na to jak rosną moje włosy, ani nikt nie zapytał jak chce je sobie układać, a efekt finalny jest taki że po prostu mocno traci na tym końcowy efekt wizualny. Żeby to jakoś wyglądało musze używać silnej pasty a i tak po x godzinach wszystko zaczyna się rozchodzić. 
Poniżej wklejam zdjęcie jak to wygląda naturalnie po przebudzeniu, bez układania. 
Co o tym sądzicie?
wosykt.png.d3e4f2e09732c2403ebe0910523a4112.png

Edytowane przez Rafson95
  • Members
Napisano
W dniu 24.08.2025 o 10:59, Rafson95 napisał:

W ostatnim czasie objawił mi się pewien problem z tym związany - włosy przeszczepione na zakolach rosną pod całkiem innym kątem niż te naturalne i zaczęły mi na głowie tworzyć "rogi", z którymi cięzko jest sobie poradzić. Moje naturalne włosy kładą mi się w kierunku czoła (środek), a przeszczepione na zakolach rosną w górę/bok,

Bo ci spierdolili zabieg :)

Na tym polega cała sztuka (nawet w Tureckich masówkach) by "dopasować" wszepiane włosy do reszty.