Members speed201 Napisano 25 Października 2014 Members Napisano 25 Października 2014 Witam czy sa osoby na tym forum ktore robily zabieg w Krakowskim Osteomedzie metoda SAFER jesli tak bardzo prosilbym o opinie z gory dziekuje Cytuj
Members krakowianin Napisano 8 Listopada 2017 Members Napisano 8 Listopada 2017 Witam czy sa osoby na tym forum ktore robily zabieg w Krakowskim Osteomedzie metoda SAFER jesli tak bardzo prosilbym o opinie z gory dziekujeWklejam co odpisałem przed chwilą na to samo pytanie: Odpowiadam teraz, gdyż od teraz jestem, a widzę, że nie było odpowiedzi. Jestem po zabiegu u Pani Szlachcic. Jakoś w 2014 roku go miałem. Jestem bardzo zadowolony, aczkolwiek nie wszystkie włosy mi się przyjęła. Mam wrażenie, że trochę w tym mojej winy bo pod prysznicem za bardzo "strupka" myłem i chyba za wcześnie odpadł. Mam przez to w tym miejscu malutki placek ale w porównaniu z tym co było, a co jest to przepaść. Jak się uda to w przyszłym roku idę jeszcze raz "pod skalpel" Cytuj
Members kuba197 Napisano 8 Listopada 2017 Members Napisano 8 Listopada 2017 Pics or didn't happen. Cytuj
Members matias21 Napisano 8 Listopada 2017 Members Napisano 8 Listopada 2017 jak chcecie mieć efekt zapałek wbitych w gówno to róbcie tam polecam może po 3 zabiegu gęstość będzie okej. Cytuj
Members krakowianin Napisano 8 Listopada 2017 Members Napisano 8 Listopada 2017 Nie ma czegoś takiego jak "didn't happened". Proszę bardzo zdjęcie po operacji (chyba kilka dni, nie pamiętam). Widać na nim też w sumie jak było przed, a było kiepsko. Datę pomyliłem bo zabieg miał miejsce w maju 2013 i tym samym byłem pierwszym pacjentem, któremu go wykonano w tej klinice. Pani Dr Szlachcic uczyła się podczas tej operacji od Dr z Francji w związku z tym nie był to jakiś duży przeszczep. Mnie to wystarczyło. Na psychę wpłynęło bardzo pozytywnie! Teraz już po 4,5 latach chciałbym znów spróbować. Była to najlepsza decyzja jaką wtedy w kwestii włosów podjąłem. Wcześniej się biczowałem jakimś specyfikami. O dupę rozbić. Mam tłuste włosy, dużo testosteronu i tego nic nie zmieni. Z innej beczki. Ciekawostką jest to że łysienie ustało. Wtedy miałem 33, dziś 37 lat. Nie odnotowałem specjalnego progresu w tym kierunku dlatego będę chciał znów podziałać w tej klinice. Czytałem dziś tutaj o wyjazdach do Indii i nieudanych operacjach, do Belgii itp. Ja się pytam po co? Jak 20 km od domu mogę wszystko załatwić w kilka godzin. Cytuj
Members Radek Napisano 8 Listopada 2017 Members Napisano 8 Listopada 2017 Dodaj też zdjęcie ''Po". Cytuj Fin
Members Behaviorakles Napisano 8 Listopada 2017 Members Napisano 8 Listopada 2017 Dodaj też zdjęcie ''Po". Podejrzewam, że wyskoczymy z trampków po tych jego 400 graftach Cytuj
Members krakowianin Napisano 8 Listopada 2017 Members Napisano 8 Listopada 2017 Dodaj też zdjęcie ''Po". Podejrzewam, że wyskoczymy z trampków po tych jego 400 graftach Dobrze coś z główką? Chyba nie... Tak to wygląda. Taka ilość graftów mi wystarczyła. Teraz czas na 2 krok Cytuj
Gość Napisano 8 Listopada 2017 Napisano 8 Listopada 2017 Bez urazy ale te 400 graftow niczego nie zmienilo, zapewne zaproponuja Ci kolejen 400 gr i bedziesz musial robic raczeski old menow Cytuj
Members krakowianin Napisano 8 Listopada 2017 Members Napisano 8 Listopada 2017 Bez urazy ale te 400 graftow niczego nie zmienilo, zapewne zaproponuja Ci kolejen 400 gr i bedziesz musial robic raczeski old menowZmieniło wystarczająco, uwierz ale teraz planuję zrobić 2500gr po promocyjnej cenie więc 400 nikt mi tam nie proponuje. Cytuj
Gość Napisano 8 Listopada 2017 Napisano 8 Listopada 2017 Oczywiscie jesli efekt bedzie Cie zadowalal, zabiegi mozna uznac za udane, jednak wiekszosc osob z tego forum oczekuje gestosci zblizonej do naturalnej, czego obecnie zadna klinika w pl nie jest w stanie zaoferowac nawet po kilku zabiegach Cytuj
Members krakowianin Napisano 8 Listopada 2017 Members Napisano 8 Listopada 2017 Nawet wspomniany Dr Przybylski? Jakie wobec tego kliniki dają tak oczekiwane efekty? Cytuj
Members Radek Napisano 8 Listopada 2017 Members Napisano 8 Listopada 2017 Z dr Przybylskim jest sprawa rozwojowa. Przeczytaj jego temat w dziale ogłoszenia, bo u niego wyjdzie taniej od saferów i na pewno lepiej.Co do drugiego pytania, to przejrzyj relacje z zabiegów na forum i sam oceń. Cytuj Fin
Members speed201 Napisano 8 Listopada 2017 Autor Members Napisano 8 Listopada 2017 Siema byłem w Osteomedzie na konsultacji w 2014r Pani dr zaproponowała mi 500 graftów na obszar NW5 dokładnie rok temu zrobiłem zabieg w turcji na połowe tego obszaru tj przód wszczepili mi 3300 graftów. Aha na zabieg w Osteomedzie byłem już zdecydowany na szczeście znalzłem to forum i odwwidziało mi sie ... Cytuj
Gość Napisano 8 Listopada 2017 Napisano 8 Listopada 2017 Pani dr zaproponowała mi 500 graftów na obszar NW5 Poprostu robia zabiegi tylko dla pieniedzy, 500 gr na nw 5 to nawet nie bedzie efektu zapalek wbitych w gowno Cytuj
Members speed201 Napisano 8 Listopada 2017 Autor Members Napisano 8 Listopada 2017 400 graftów na taki obszar... no to są jaja ! zdjecia przed zabiegiem przy dobrym oświetleniu do tego ujęcie z góry tak jak powinno byc natomiast zdjecie z efektem końcowym przy kiepskim oświetleniu i do tego ujecie z boku dodaj zdjecie przy dobrym świetle i ujeciu z góry skoro jest tak dobrze, na moje oko to kolejny naganiacz z kliniki mam nadzieje ze sie myle Cytuj
Members krakowianin Napisano 8 Listopada 2017 Members Napisano 8 Listopada 2017 kolejny naganiacz z kliniki mam nadzieje ze sie myle Nie no czemu? Jak jest coś lepsze to pewnie, nie namawiam. Ja jestem zielony, nie wiem nawet co oznacza NW5. Po prostu wtedy dostałem propozycje pierwszego zabiegu w klinice, skorzystałem, udał się i tyle. Nigdy później nie pytałem o możliwość większej ilości graftów ale zamierzam zapytać. Chciałbym 2500. Zobaczymy bo do Turcji nie chce mi się lecieć bo i czas i pieniądz chyba nie ten co na miejscu. Jeśli w Osteomedzie nie zrobię to będę śledził tego doktora. Co do metody to hm pobrali z potylicy. Po czym "wrzucali pistoletem". Nie wiem co złego w tej metodzie ale nic mi nie zniszczyło Cytuj
Members matias21 Napisano 8 Listopada 2017 Members Napisano 8 Listopada 2017 stary nie znasz się a piszesz w Turcji jest 100 razy lepiej weź poczytaj jak jest i wtedy się wypowiadaj, miałem zabieg saferem w Polsce i powiem jedno, że jest to gówno. Nie chcesz lecieć ok,ale wiedz, że tam jest 2-3 razy taniej i zrobisz 3-4 razy większą liczbę graftów niż w Polsce jedyna nadzieja w Przybylskim, ale u niego z terminami podobno są napięte. Cytuj
Members krakowianin Napisano 8 Listopada 2017 Members Napisano 8 Listopada 2017 ok a w Turcji gdzie? podajcie proszę klinikę/kliniki. Cytuj
Gość Napisano 8 Listopada 2017 Napisano 8 Listopada 2017 ok a w Turcji gdzie? podajcie proszę klinikę/kliniki. Nosz.... kurwa masz całe forum. Jak ci się nic nie chce szukać, to zrób se zabieg u rzeźnika, który 5 minut wcześniej świnię ubijał. Cytuj
Members krakowianin Napisano 9 Listopada 2017 Members Napisano 9 Listopada 2017 Myślałem, że w Turcji jest ta jedna, jedyna klinika, dlatego zapytałem, a forum swoją drogą i tak przepatrzę. Cytuj
Members krakowianin Napisano 9 Listopada 2017 Members Napisano 9 Listopada 2017 Znasz angielski ?Kto w dzisiejszych czasach chociaż trochę go nie zna? Jasne, że tak. Cytuj
Gość Napisano 9 Listopada 2017 Napisano 9 Listopada 2017 W takim razie napisz maila, dodaj zdjecia np do kliniki Marala 2100 € zabieg bez wzgledu na ilosc graftow Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi