Members pazdzioch555 Napisano 27 Sierpnia 2015 Members Napisano 27 Sierpnia 2015 Tez jestem ciekaw mam zabieg 9 września na zakola i jestem ciekawy czy po 10 dniach ślady po zabiegu znikną... mam taką nadzieje wziąłem specjalnie urlop 2 tygodnie... Cytuj
Members ziom1990 Napisano 27 Sierpnia 2015 Members Napisano 27 Sierpnia 2015 Tez jestem ciekaw mam zabieg 9 września na zakola i jestem ciekawy czy po 10 dniach ślady po zabiegu znikną... mam taką nadzieje wziąłem specjalnie urlop 2 tygodnie... Nie znikną, będą nawet bardziej widoczne niż przy manualnym FUE robionym przez dobrego chirurga. Poczytaj sobie forum, było to wałkowane Cytuj
Members speed201 Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Members Napisano 30 Sierpnia 2015 Tez jestem ciekaw mam zabieg 9 września na zakola i jestem ciekawy czy po 10 dniach ślady po zabiegu znikną... mam taką nadzieje wziąłem specjalnie urlop 2 tygodnie...W której ''klinice'' robisz ? Cytuj
Gość Napisano 12 Października 2015 Napisano 12 Października 2015 Prosze o opinie Znajomy robił i psy wieszał niesamowicie. Mówił, że zwykłe FUE tyle, że mechaniczne, a efekt to chaotycznie rosnące, rzadkie włosy bez ładu i składu. Do tego zjechany donor.Wszystko było do poprawki, nawet jak na polskie warunki, bo efekt kosmetyczny zerowy. Cytuj
Members speed201 Napisano 13 Października 2015 Autor Members Napisano 13 Października 2015 Prosze o opinie Znajomy robił i psy wieszał niesamowicie. Mówił, że zwykłe FUE tyle, że mechaniczne, a efekt to chaotycznie rosnące, rzadkie włosy bez ładu i składu. Do tego zjechany donor.Wszystko było do poprawki, nawet jak na polskie warunki, bo efekt kosmetyczny zerowy. Moj znajomy rowniez robil przeszczep w zeszlym roku (safer) w Krakowie efekt - brak w ogole nie widac roznicy cena o ile dobrze pamietam 12 zl za graft Cytuj
Members raf1982 Napisano 14 Października 2015 Members Napisano 14 Października 2015 NO NIE MOGĘ PRZECIEŻ PONIŻEJ JEST MÓJ WĄTEK , SAFER EFEKTÓW ZERO 10000 ZŁ DO WYRZUCENIA TAKŻE ROBIC I NIE ZASTANAWIAĆ SIĘ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi