Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• 9 months later...
  • Members
Napisano
Tez jestem ciekaw mam zabieg 9 września na zakola i jestem ciekawy czy po 10 dniach ślady po zabiegu znikną... mam taką nadzieje wziąłem specjalnie urlop 2 tygodnie...

Nie znikną, będą nawet bardziej widoczne niż przy manualnym FUE robionym przez dobrego chirurga.

Poczytaj sobie forum, było to wałkowane

• Members
Napisano
Tez jestem ciekaw mam zabieg 9 września na zakola i jestem ciekawy czy po 10 dniach ślady po zabiegu znikną... mam taką nadzieje wziąłem specjalnie urlop 2 tygodnie...

W której ''klinice'' robisz ?

• 1 month later...
Napisano
Prosze o opinie

Znajomy robił i psy wieszał niesamowicie. Mówił, że zwykłe FUE tyle, że mechaniczne, a efekt to chaotycznie rosnące, rzadkie włosy bez ładu i składu. Do tego zjechany donor.

Wszystko było do poprawki, nawet jak na polskie warunki, bo efekt kosmetyczny zerowy.

• Members
Napisano
Prosze o opinie

Znajomy robił i psy wieszał niesamowicie. Mówił, że zwykłe FUE tyle, że mechaniczne, a efekt to chaotycznie rosnące, rzadkie włosy bez ładu i składu. Do tego zjechany donor.

Wszystko było do poprawki, nawet jak na polskie warunki, bo efekt kosmetyczny zerowy.

Moj znajomy rowniez robil przeszczep w zeszlym roku (safer) w Krakowie efekt - brak w ogole nie widac roznicy cena o ile dobrze pamietam 12 zl za graft