Members robson15 Napisano 8 Listopada 2014 Members Napisano 8 Listopada 2014 Witam jako,że za jakiś czas będę miał trochę wolnej kasy to chciałbym zakupić dobrą golarkę elektryczną max do 400 zł,dobrze by było za mniej Zarostu nie mam gęstego,ale czasami po goleniu potrafią wyskoczyć czerwone kropki na szyi. Jak lecę po twarzy to nawet mimo,że zmiekczam zarost gorącą wodą,nożyki są nowe do tego nakładam piankę i zostawiam tak na 3 minuty to i tak czuć jakby chciało wręcz wyrwać włosy.Właśnie dlatego chciałbym kupić dobra golarkę,za te pieniądze chyba coś kupię konktetnego chyba Poczytałem trochę i najlepszym wyborem do skóry wrażliwej są te z foliami,wpadło mi w oko coś takiego:http://www.ceneo.pl/13139081Może ktoś się zna i doradzi? Nie chcę wydać tyle pieniędzy i kupić bubla. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 8 Listopada 2014 Members Napisano 8 Listopada 2014 Panasonic robi dobre golarki, trój-ostrzowa przy średnim zaroście się napewno sprawdzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi