Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam.

Chciałbym prosić o poradę, co zacząć stosować, a czego się pozbyć?

Problem dotyczy zakoli, przejdźmy do rzeczy, foto :

1:

14555577961767750513_thumb.jpg

2:

41231175657833666558_thumb.jpg

3:

76384104285466874258_thumb.jpg

Co używam / używałem:

Głowę myję Head&shoulders szamponem i odżywka ( ze względu na szybko przetłuszczające się włosy, po tym nakładam piankę do włosów i układam włosy szczotką pod powietrzem suszarki ( kręcone włosy )

Wcierki ze skrzypu.

Przepisany preparat z wit C i jeszcze jakiś związek ( nie pamiętam )

Były jeszcze 2 - 3 środki, ale nie pamiętam kompletnie ich nazw.

Aktualnie korzystam od 3 dni Dermena Men - kuracja w ampułkach.

Co polecacie? jakie ruchy podjąć? może do kogoś dalej się zwrócić, jeśli tak to do kogo?

Jakie środki?

Czytając forum spotkałem się z różnymi określeniami jak Minoxidil, RU, Loxon, blokery, finasteryd itp..

Czytałem dość dobre opinie o :NR-07 - http://www.vitalab.pl/170,nr-07.html?gc ... tAodojoAkw co o tym m.in sądzicie?

Dość silny łojotok - jakieś witaminy, co polecacie?

Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam serdecznie

• Members
Napisano

Według mnie Ru byłoby najlepszym rozwiązaniem, choć drogim. To co teraz stosujesz to placebo, szkoda kasy. Kup szampon z ketonokazolem (nizoral) i Ru (bloker+odrost).

-- 28 gru 2014, 21:01 --

Według mnie Ru byłoby najlepszym rozwiązaniem, choć drogim. To co teraz stosujesz to placebo, szkoda kasy. Kup szampon z ketonokazolem (nizoral) i Ru (bloker+odrost).