Members ziom1990 Napisano 19 Lutego 2015 Members Napisano 19 Lutego 2015 http://www.1polska.pl/ Co o tym sądzicie? Wygląda jak model marketingu sieciowego ale o charakterze społecznym. Cytuj
Members barthezz Napisano 19 Lutego 2015 Members Napisano 19 Lutego 2015 Widzę, że nie tylko mnie krew zalewa jak patrze na to co się dzieje w tym politycznie spierdolonym kraju. Będę miał chwilę to przysiądę i poczytam. Ps. sorry za prostackie słownictwo, ale nie mogłem się powstrzymać. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 19 Lutego 2015 Autor Members Napisano 19 Lutego 2015 Widzę, że nie tylko mnie krew zalewa jak patrze na to co się dzieje w tym politycznie spierdolonym kraju. Będę miał chwilę to przysiądę i poczytam. Ps. sorry za prostackie słownictwo, ale nie mogłem się powstrzymać. Sama inicjatywa wydaje się bardzo ciekawa. Wygląda na połączenie marketingu sieciowego (który działa np. Amway, Avon i i zrzesza spore grupy ludzi) i ruchu społecznego. Gość który to wymyślił i stworzył jest pomysłowy trzeba mu to przyznać. Co do tego co dzieje się w kraju to rzeczywiście niezbyt zachęcająca sceneria i wiele rzeczy należałoby zmienić ; ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi