Members bejker Napisano 1 Czerwca 2012 Members Napisano 1 Czerwca 2012 Witam,Jako że za niedługo zacznę kurację i zacznę mycie włosów codziennie rano, mam pytanie, jak Wy to wszystko łączycie z wysiłkiem fizycznym. Ja mam tak rano - mycie, RU, wieczorem AHK + ASC + Nizoral, a co jeśli np. przed tym będę na siłowni/piłce i się spocę, rozumiem że jeszcze raz mycie i dopiero potem RU. Tylko jakim szamponem, babydream, coś takiego? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 1 Czerwca 2012 Members Napisano 1 Czerwca 2012 nie rozumie za bardzo o co Ci chodzi.... Wstajesz rano, myjesz głowę i osuszasz delikatnie włosy ręcznikiem i nakładasz RU, tak chodzisz do wieczora Cytuj
Members bejker Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Members Napisano 1 Czerwca 2012 Ok, chodzi mi o to że rano myję włosy nakładam RU np. 8 rano , ale po 6 godzinach zdarza mi się że chodzę na siłkę/gram, albo mam ranny trening np. sobota o 12:00, niedziela 11:00), i wtedy lepiej zostawić włosy do wieczora i potem umyć, czy od razu o 14 umyć - i czy wtedy nakładać RU ponownie? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 1 Czerwca 2012 Members Napisano 1 Czerwca 2012 nie nakładaj RU częściej niż raz dziennie... Zostaw włosy do wieczora i wtedy użyj jakiejś wody miceralnej do zmycia zanieczyszczeń z głowy i nałóż inne specyfiki. Takie częste mycie włosów może je wysuszyć, skórę także... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi