Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Trzeba zdobyć receptę na Anpharm (flutamid) albo poszukać zagranicznego sklepu wysyłającego do Polski i kupić.

To bardzo tani lek, niestety osłabia libido, podobnie jak dutasteryd i finasteryd. Mnie po odstawce w/w leków libido skoczyło ewidentnie do góry, poprawiła się też jakość i trwałość erekcji.

Napisano

Nie chcę krakać, ale prędzej czy później się pojawią.

Stosowałem takie leki jak flutamid, dutasteryd, finasteryd z przerwami na przestrzeni 10 lat, więc wiem co piszę.

Młody organizm i w początkowej fazie kuracji najczęściej znosi "wszystko".

• Members
Napisano

czy taki mlody, 3 dychy na karku, a kuracja od 6 miesięcy, ale zapewne masz racje, flutamid chcę stosować okresowo tylko by wspomoc fina bo coś wkoncu zaczyna się dziać na głowie na plus, a tak ogolnie to fina chce brac do 2 lat, potem przesiadka na Ru...

• 1 month later...
  • Members
Napisano

Żaden dermatolog nie przepisze flutamidu na leczenie łysienia, czyli sprawa "no way". Jak ktoś stosuje flutamid i ma problemy z jego zdobyciem może zamówić z apteki internetowej, goldpharma.com, ja zakupiłem u nich 21 tabletek za łączną kwotę 147 złotych, w cenę tą wliczona była recepta i koszty wysyłki i czekałem 10 dni, przesyłka akurat z Niemiec.

• Members
Napisano

Tak, forumowego co prawda, ale zawsze to cos... Moglem w sumie ostatnio u rodzinnego wyblagac (fina 5 mg bez problemu przepisal), ale juz nie smialem. A Lionowi chyba jakis Spiro bez wiekszych problemow przepisal (z tego co pamietam), po tym jak powiedzial, ze to do wcierek.

.